3-in-1 Kūno Slimming Massager Ultragarso Kavitacijos EMS Galvaninis Infraraudonųjų spindulių, Ultragarso Svorio Lipo Anti Celiulito Riebalų Degintojas

3-in-1 Kūno Slimming Massager Ultragarso Kavitacijos EMS Galvaninis Infraraudonųjų spindulių, Ultragarso Svorio Lipo Anti Celiulito Riebalų Degintojas

w80621

Nauja

Yra sandėlyje

€22.54 €16.23
Vnt.

Žymos: lipo slim mašina, riebalų freez, 2s lipo baterijos, cavit, cavit 40k, profesinės kavitacijos, gelis masažas padas, galvan spa, 6 1 kavitacijos, lazerio lipo mašina 2020 m., v veido ems.

Šis produktas-tai grožio įrenginys, kuris gali būti naudojamas kūno, rankų ir kojų lieknėjimas, odos sugriežtinimas, limfos drenažas, detox. 5 funkcijos apima per EMS bionic dabartinės pašalinti papildomus riebalus nuo juosmens, pilvo, rankos, klubų ir kojų, ultragarso balinimo funkciją, skatina medžiagų apykaitą ir išskirti melanino, kad susikaupusius ant odos, ultragarso švino-in funkcija, kad odos priežiūros produktus, skverbtis į odą, kuris gali gerai įsisavinti maisto medžiagų, skatinti kraujo apyvartą priveržimo odos ir infraraudonųjų spindulių funkcija, pašalinti kūno kenkia ir įjungti histiocytes, siekiant užkirsti kelią senėjimo.Taigi, ką jūs laukiate?Nepraleiskite tokios geros progos.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga yra aplinkos, saugus, netoksiškas ir nekenkia jūsų odai.

2. 2 lygių ultragarso būti mažos ir didelės, kuri yra labai paprasta ir patogu naudoti, ir ji yra rekomenduojama, kad žemas lygis gali būti naudojamas plotas su plonos odos ir aukšto lygio gali būti naudojamas plotas su šūdo.

3. 4Pcs LED žibintai ne zondas galvos pateikti didelio stiprumo apšviesti infraraudonųjų spindulių gydymas, patikimi ir saugūs.

4. 5 lygius EMS jėgų, galite pasirinkti skirtingų lygių pagal save.

5. 5 būdai yra neprivaloma, kurie apima, sriegikliai, masažas, minkyti, metalo laužą ir lieknėjimą.

6. 5 funkcijos apima per EMS bionic dabartinės pašalinti papildomus riebalus nuo juosmens, pilvo, rankos, klubų ir kojų, ultragarso balinimo funkciją, skatina medžiagų apykaitą ir išskirti melanino, kad susikaupusius ant odos, ultragarso švino-in funkcija, kad odos priežiūros produktus, skverbtis į odą, kuris gali gerai įsisavinti maisto medžiagų, skatinti kraujo apyvartą priveržimo odos ir infraraudonųjų spindulių funkcija, pašalinti kūno kenkia ir įjungti histiocytes, siekiant užkirsti kelią senėjimo.

7. Zondas vadovas priima aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra antioksidantas, dėvėti, atsparus ir patvarus, ir su didelį kontaktinį plotą, tai tinka kūno masažuoklis.

8. Ergonomiškas dizainas leidžia būti daugiau paprasta ir patogu laikyti.Šis produktas neturi šildymo funkcija.

Instrukcija skirtingas funkcijas:

1. Infraraudonųjų Spindulių Funkcija

Infraraudonųjų spindulių prasiskverbia į gilius odos ir poodiniai audiniai.Bangos sukurta yra labai arti vibracijos dažnis, ląstelių ir molekulių kūno, per rezonanso absorbcijos, trinties tarp molekulių išskiria šilumą, todėl padidėja temperatūra, giliųjų poodinių audinių ir pagreitinti kraujotaką.Kaip rezultatas, jis gali išvalyti atliekų kraujagysles, šalina kūno kenkia ir įjungti histiocytes, siekiant užkirsti kelią senėjimo.Todėl, infraraudonųjų spindulių gali turėti prevencijos ir gydymo poveikį įvairių ligų, kurias sukelia prasta kraujotaka ir mikro-kraujo apytakos problemų.Ji taip pat naudojama, siekiant padėti žmonėms, sergantiems artritu ir neįprastų medžiagų apykaitą.

2. EMS

Vadovaujasi principu, kad ji bus suvartojama riebalų, kai raumenys yra virpėjo, ir priima periodiškai keisti dabartinę, naudojant maitinimo terapija kelis kartus, kad pasiekti efektą, svorio netekimas, masažuoti ir atsipalaiduoti.Kai raumenys džiaugiamės žemo dažnio srovės, tai sukelia raumenų vibracijos per tam tikrą amplitudę.Judėjimo raumenis, kurie nėra kontroliuojamas bus vadinamas pasyvus judėjimas.Kai šis judėjimas vyksta organizme, deginimas energetikos organizme yra daugiau aktyvus.Esant tokioms aplinkybėms, kiekis, sunaudotas deguonies ir išleidimo į aplinką anglies dioksido ir vandens, gali padidėti keliasdešimt kartų.Esant normalioms judėjimo , raumenys gali vartoti 60-70 džaulio energijos per sekundę, bet pagal aukšto dažnio judėjimas, raumenų galite vartoti 3000-4000joule energijos per sekundę.

3. Ultragarsinis Masažas

Ultragarso vibracija gali skatinti metabolizmą norėdami išskirti melanino, kuris susikaupė per odą, pagerinti dėmės sukelia nudegimus.Naudojant vibraciją, todėl odos priežiūros produktų prasiskverbia į odą, kuris gali gerai įsisavinti mitybos.Jo šilumos veiksmų, fizinių ir cheminių medžiagų poveikiui gali padidėti giliųjų odos temperatūra, kuri gali pagreitinti metabolizmą ir padidinti regeneraciją, riebalų ir evakuacijos audinių atliekos, remonto limfos ir kapiliarų laivai, ir tokiu būdu skatinti kūno lieknėjimo.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Ultragarsinis Body Massager

Medžiaga: ABS

Prekės Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Kištukas: EU Plug, JAV Plug(100-240V)(Neprivaloma)

Įtampa: 100-240V

Prekės Dydis: Kaip Nuotraukose Parodyta

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 654 g / 23.1 oz

Paketas Apima:

1 * Pagrindinis Aparatas

1 * Adapteris

1 * Kabelis

4 * Elektrodų Pagalvėlės

1 * Anglų Vadovas

Gal jums taip pat patinka

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai