Hot-sale 532nm 1064 nm antgalis lazerio šviesos filtras galvą jungiklis lazerio priedų dalys su gamyklos kainų galima nemokamas pristatymas

Hot-sale 532nm 1064 nm antgalis lazerio šviesos filtras galvą jungiklis lazerio priedų dalys su gamyklos kainų galima nemokamas pristatymas

w96536

Nauja

Yra sandėlyje

€19.41
Vnt.

Žymos: 532nm, lazerinis žymeklis, bodor, bell mygtuką, lazerio šviesa didelis, lazeris, dūmų filtras, filtras lazeriu, 1064 lazeris, 9mm lazeriu, mechanikas dalys lazerio aparatas.

Hot-sale 532nm 1064 nm antgalis lazerio šviesos filtras galvos Q lazerio priedų dalys su gamyklos kainų galima nemokamas pristatymas

Hot-sale 532nm 1064 nm antgalis lazerio šviesos filtras galvos Q lazerio priedų dalys su gamyklos kainų galima nemokamas pristatymas Punktas:Tatuiruotės pašalinimas lazeriu antgalis

Prekės Informacija

RFQ

Mokėjimo

Užsakymų tvarkymo laikas yra tik viena darbo diena.Po to, kai jūsų mokėjimo,mes procesą ir laivų užsakymai per 1~3 dieną.

Jeigu daiktas lieka nesumokėtos 14 dienų, mes pradėsime Nemokamos Prekės procesas

Visi produktai turi būti sumokama per 14 dienų pabaigos liting.Tai suteikia daug laiko, kad laimėti daugiau produktų ir sutaupyti apie laivybą!

Pristatymas

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus beprior į siūlymą/pirkti.

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Thesecharges yra pirkėjo atsakomybė.

Tarptautinės Pirkėjai .Prašome Atkreipti Dėmesį:

. Mes ne imti PVM, jokių mokesčių, bus pirkėjo atsakomybė.

. Prekės (- ių) bus laivo tiesiai & skubiai iš Honkongo per registruotu oro sklypas per severalbusiness dienų.Valstybinės šventės & savaitgaliais neįskaičiuotos.

. Pristatymo laikas apie 2~15 darbo dienų .

. Mes paprastai siųsti paketus per operatyvus pristatymas(DHL, "Fedex", UPS,TTMS ir pan.) ir economicCourier, tokių kaip Kinija Paštu ir Bpost,Honkongo paštą ir kt.Greitai stebėjimo informaciją alwaystracked laiku.

Pigiau ir greičiau, nei jūs manote!

Grąžinimas Ir Garantijos

. Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų tehnicalsupport bus ten, kad padėtų jums.

. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už visas siuntimo išlaidas per garantinį laikotarpį.pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

bet stiklo gabalėliai, suvartojamos dalys, pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

. Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija dėl unconsumable. pasilinksmink dalis kaip pagrindinį mašinos,viduje mainboardReturn ir pan,suvartojamos dalių, tokių kaip rankenos,kaladėlės,pakeisti lemputes,

. Mes siūlome 60 dienų grąžinimo. 25% išteklių atkūrimui mokestis bus taikomas visų rūšių grąžinti pinigus.Pristatymas andhandling mokestis yra negrąžinamas.

Gavęs prekę per 30 dienų, bet sugedusį elementą, ne dėl to, kad netinkamai turės teisę į 1 1exchange.Mes, bus atsakinga už laivybos išlaidų grąžinimo ir išsiųsti pašto.

Apie MUS

Esame profesionalus gamintojas grožio įranga.Mes jau gamybos įranga, kai Viršų Medicinos Grupių iš Jungtinių valstijų,

Korėjos ir Vokietijos, kurių terminas OEM nuo 2009 metų. Mūsų įmonė gavo nepriklausomų importo ir eksporto teises.Taigi, mes galime platinti kelių rūšių įranga klientams visame pasaulyje.

Tuo tarpu, mes skirta išdavimo unikalus ir kūrybinio nauja mašina, kad mūsų patento buvo patvirtintas.

Remiama pagal aukščiausio lygio mtep centrą ir ekspertų grupė.Mes taip pat tiekimo puikus aptarnavimas po pardavimo.

"Patikimumą Viršenybę ir Puikus Tarnybą"yra mūsų tikslas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai