Medicinos Mėlynos Šviesos Terapija Gydymas Lazeriu Pen Spuogų, Raukšlių Šalinimas Prietaisas

Medicinos Mėlynos Šviesos Terapija Gydymas Lazeriu Pen Spuogų, Raukšlių Šalinimas Prietaisas

w166561

Nauja

Yra sandėlyje

€9.40 €6.30
Vnt.

Žymos: mėlyna lazerio, spuogai valyti, lazerio galia, meno medicinos, medicinos istrument, veido raukšlių, stabdžių veido, 360 lazerio lygis, emt medicinos, wrinkl.

Medicinos Mėlynos Šviesos Terapija Gydymas Lazeriu Pen Spuogų, Raukšlių Šalinimas Prietaisas

Savybės: Tai yra patogu fotonų įrenginys, skirtas odos priežiūrai.Tai yra, naudojant konkretų 415nm mėlyna šviesa matoma šviesa nužudyti bakterijos odą ir poras; Ir stabilumą 42 laipsnių šilumos ir BIO micro elektros srovė gali veiksmingai sumažinti riebalų spuogų, taip, kad paspartinti gamtos miršta nuo spuogų.Taikymo sritis yra acnes ir spuogai ant veido.

Specifikacijos: Tipas:Mėlynos Šviesos Terapija Lazerio Spuogų Pen Spalva:Balta Šviesos Spalva:Mėlyna Medžiaga:ABS Galia:1*AA Baterijos (įskaitant) Dydis:App 18*135mm D*H) Pakuotės dydis:App 175*76*38mm (L*W*H) (1cm=10mm=0.39 coliai) Svoris:App 125 g

Teorija: Mėlynos šviesos bangos ilgis 415nm Skatinti mišinys, baltymų ir kaulų kolageno, įjungti odą, sugriežtinti atpalaiduoti odą.Ji gali veiksmingai slopinti spuogai bacillus ir pagerinti raudonos dėmės, riebios odos ir sunkiųjų jautrią odą, vengti porų, pašalinti spuogai , spuogų vietoje ir pan.I t tinka jautriai ir spuogai odos.

Kaip Naudoti: 1.Atidarykite akumuliatoriaus dangtelį ir uždėkite bateriją. (baterijos neįtrauktos) 2.Odos valymas, taikomos kai kurios esmė ar taikyti kaukė. 3.Įjunkite prietaisą ir darbo lemputė, prietaisas bus išleisti mėlyna LED šviesa, gydymo galva bus šiek tiek šildymo, po 1 minutes, temperatūra yra išlaikyti 42 laipsnį. 4.Paspaudę elektrai laidžių metalų stick, zondas bus išleisti +5V BIO elektros srovė, tuo pačiu metu, kartu raumenų ir kryptį, limfmazgių, laikykite prietaisą lėtai ant veido, iš vidaus į išorę, iš apačios į viršų. 5.Į gydymo procesą, prietaisas pradės pypsėti kas 5 sekundes, po 2,5 S gydymas yra išjungti, palaukti 5 sekundes, naujas kursas yra pradėta; pagal jūsų odos būklę, koreguoti gydymo laikas, paprastai yra 10 minučių.

Įspėjimas: 1.Prašome naudojant prietaisą, su kai kuriais iš esmės ar losjonu. 2.Prašome paspaudę elektrai laidžių metalų klijuoti naudojant prietaisą. 3.Prašome nelaikykite prietaiso drėgna vieta, ar ji bus sugadinti. 4.Nėščioms moterims ar vaikams yra draudžiama, kad naudojant šį prietaisą. 5.Nėščios moterys, arba pacientams, sergantiems širdies liga, yra draudžiama, kad naudojant šį prietaisą. 6.Ilgą laiką nenaudoti, prašome išimkite bateriją, siekiant išvengti sugadinti prietaisą.PASTABA:Raudona šviesa Pašalinti Tamsius ratilus ir pouchlue šviesos Šalinimas, Spuogų

Pakuotė: 1 x Mėlynos Šviesos Terapija Lazerio Spuogų Parkeris (neįskaitant AA baterijos)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai