Viršų pardavėjų 2020 nešiojamų Tesla Ems formuoti Kūno lieknėjimo Emslim mašina hiemt mašina, 7 Tesla

Viršų pardavėjų 2020 nešiojamų Tesla Ems formuoti Kūno lieknėjimo Emslim mašina hiemt mašina, 7 Tesla

w169009

Nauja

Yra sandėlyje

€2 955.28
Vnt.

Žymos: 3 modelis, hifu ultragarsu, hydra veido įranga, viršų pardavėjų 2020 rinkliavos, emsculpt, vibrat, gelis masažas padas, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, kūno skulptūra mašina, top moterims.

Kaina priemonė yra kaina, siuntimo ir geležinkelio muitinės formalumus.Tai trunka apie 30-40 dienų atvykti jūra, ir apie 40 dienų, geležinkelio atvykti.Jeigu norite atsiųsti express, prašome susisiekti su pardavėju keisti kainų ir padidinti krovinių.Jungtinių amerikos valstijų nepalaiko bekontaktis pristatymo paslaugą!

yra vienintelė procedūra, padėti ir moterims, ir vyrams auginti raumenis ir deginti riebalus ir pirmasis pasaulyje neinvaziniai sėdmenų pakėlimo procedūrą.Jis veikia, supramaximal susitraukimai; raumenų audinio yra priverstas prisitaikyti prie tokių ekstremalių būklės.Jis reaguoja su giliai rekonstruoti jos vidaus struktūra, kuri sukelia raumenų, įtempti, glass toning ir deginti riebalus.padeda pacientams pasiekti plonesni ir labiau atletiškas kūno kontūrus, sumažinti pilvo riebalų ir tuo pačiu metu statybos raumenys pamatai po riebalų.Kai kreipėsi į sėdmenis suteikia pacientams daugiau pakelti, sportinės formos.

nėra šildymo/šaldymo principu, todėl nėra rizikos, nudegimų, randų ar patinimas.Rekomenduojama gydymo planas yra keturi 30 minučių gydymo sesijas per dvi savaites.Geriausius rezultatus bus galima vertinti po 3 mėnesių su nuolat gerinti per šešis mėnesius.stiprina sėdmenų ar pilvo raumenis ir degina riebalus, visi kartu jums atsipalaiduoti, nustatančio.Privalumai

Stato raumenų & Degina riebalus Kartu!

Neinvaziniai sėdmenų pakėlimo procedūra

Tinka visiems - Ne anestezija - Ne chirurgija

Tik 30 minučių procedūrą

Tik 4 sesijos reikia

Jaučiasi intensyvios treniruotės

Saugiai be prastovų

Momentinius rezultatus, bet bus geriau po dvi-keturias savaites

16% vidutiniškai padidėjo raumenų masė

19% vidutiniškai riebalų mažinimo

Čia yra 3 dalykų, kuriuos reikia žinoti apie EMSculpting:

1. HI-EMT.Ši santrumpa reiškia, Aukšto Intensyvumo Dėmesio Elektro-Magnetinė (HI-EMT) technologijų srityje.Tai saugus ir veiksmingas technologijas, už EMPSCULPT.HI-EMT technologija skatina trumpas eilių galingas raumenų susitraukimai gydymo srityje.Šių supramaximal raumenų susitraukimai nėra pasiekiami per savanorišką susitraukimai.Kai raumenų audinys yra veikiami šių susitraukimai, ji turi prisitaikyti prie tokių ekstremalių ir streso sąlygomis.Audinių daro, rekonstruoti jos vidaus struktūra, ir tai padaryti, stato raumenis ir degina riebalus.Tai veda prie didesnio raumenų tankumas, sumažėjo apimtis, geriau apibrėžti, ir gerinti tonusą.

2. Tai greitas ir efektyvus.Tyrimai rodo, kad EMSculpting gali sumažinti riebalų 19%, o taip pat didėja pilvo raumenų masė iki 16%.EMSculpting yra patraukli gydymo būdas tiems, kurie KMI mažiau kaip 25 ir negali būti idealus kandidatų kitų riebalų mažinimo būdų.Tai neskausminga sesijos truks maždaug 30 minučių ir gali būti pridėta arba sukrauti į kitas gydymas, pvz., Kietas Skulptūrų suteikti pacientams stora, tvirto kūno, jie nori.

3. Žarnos ir šaudykla.EMSculpting yra ypač veiksmingas užsispyręs riebalų sankaupos pilvo ir sėdmenų, kuri dažnai būna vietovių, kurios yra labiausiai nelinksma tiems, kurie ieško pagerinti savo kūno forma per naudojimosi ir dietos vien.Parametrai

Modelis

EMSculpting

Išėjimo Intensyvumas

7 Tesla

Pulese

300us

Raumenų susitraukimo (30 min.)

>20,000 kartų

Aušinimo sistema

Vanduo+Oras

Dažnis

5~100hz

Galia

3000W DUK

Q: Kas yra EMSculpting?

A: EMSculptingis tik FDA išvalytas prietaisas padėtų kurti ir formuoti raumenis, ne invasively, tik keletas 30 minučių seansai, tiesioginį ir ilgalaikį kūno skulpturālā.EMSculpting taip pat pašalina riebalų ląstelių sukurti tik 2-in-1 gydymas riebalų ir raumenų skulpturālā, kurių rezultatai yra nepakartojama pramonei.

Q: Kaip EMSculpting darbą?

A: neinvaziniai HI-EMT (Didelio Intensyvumo Dėmesio Elektromagnetinio) technologija skatina 20,000 gilus ir galingas raumenų susitraukimai nėra pasiekiami per savanorišką susitraukimai.

Kai susiduria su stiprios susitraukimus, raumenų audinio yra priverstas prisitaikyti prie tokių ekstremalių būklės.Jis reaguoja su giliai rekonstruoti jos vidaus struktūra, kuri sukelia raumenų ir skulptūrų jūsų kūno.

Q: ar Yra koks nors prastovos su EMSculpting?

A: EMSculpting yra neinvaziniai ir nereikalauja jokių atsigavimo laiką arba bet prieš/po gydymo preparatas.Jūs galėsite grįžti į savo įprastą veiklą, kaip pieno rūgštis, kuri kaupiasi nuo raumenų susitraukimai, plaunama metu, etapo 3 gydymo ciklai.

Q: Kas srityse EMSculptingtreat?

A: šiuo Metu EMSculptingtreats pilvo raumenų glass toning ir riebalų mažinimo, taip pat gydo sėdmenų pakėlimo ir volumization.

Q: Kokie rezultatai ar galiu tikėtis, kad su EMSculpting?

A: Jūs galite tikėtis 19-23% nuolat mažėjo, riebalų pilvo, taip pat 16 proc. daugiau raumenų skaidulų.Už butt lift, galite tikėtis 4-4.5 cm pakelti, o taip pat didėja išvaizdą tūris vidurinė sėdmenų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai