Elektrinis Veido Massager Susiduria su Kėlimo ir Sukimo LED Light Anti-Senėjimo Microcurrent Galvaninis Odos Priežiūros Priemones, Namų Grožio Mašina

Elektrinis Veido Massager Susiduria su Kėlimo ir Sukimo LED Light Anti-Senėjimo Microcurrent Galvaninis Odos Priežiūros Priemones, Namų Grožio Mašina

w172942

Nauja

Yra sandėlyje

€29.07 €14.54
Vnt.

Žymos: face lift, vyrai microcurrent, namų, tecar, veido garlaivis, dhl, liftas, grožio priemonės ultragarso, rejuven odą prietaisas, galvan veido.

Elektrinis Veido Massager Susiduria su Kėlimo ir Sukimo LED Light Anti-Senėjimo Microcurrent Galvaninis Odos Priežiūros Priemones, Namų Grožio Mašina

Techniniai duomenys:

Gaminys Pavadinimas: 7in1 Veido Kėlimo Veido Mašina

Darbo Režimas: 7 režimai

7 Režimai: Giliai išvalyti,Įjungimo,Spuogai-T,Balinimas,Esmė-in,EMS Kėlimo,Akių Priežiūra

Nominali galia: 4W

Baterijos talpa: 750mAh

Dydis: Apytiksl. 166 x 50 x 47mm

Įkrovimo įtampa: 5V / 1A

Įkrovimo laikas: apie 3 val.

Galios Lygis: Žemų,Vidutinių,Aukštų

Funkcijos: Įjungimas,odos balinimas,odos atjauninimas,skatina kolageno regeneraciją,anti-senėjimo,odos kėlimo,spuogų šalinimas,raukšlių šalinimas,veido valymas,akių priežiūra

Darbo Principas:

1. Teigiami ir neigiami jonai : Naudojant principo tarpusavio traukos tarp teigiamų ir neigiamų jonų, purvas giliai skyles yra, nuplauna biologinės srovės ir kruopščiai nuvalyti.Kosmetikos ingredientų prasiskverbti į apatinį odos sluoksnius per iontophoresis.

2. Vibracija: Mechaninės vibracijos ir tempimo stimuliacija gali sugriežtinti žmogaus odą, didina elastingumą ir pagerina odos ląstelių medžiagų apykaitą.

3. Šiltas: Karštas masažas skatina absorbciją, driekiasi odos tekstūros, ir daro odą minkšta.

4. Raudona LED Lemputė: Per 335µF microcurrent+42℃ šiltas suaktyvinti odos ląstelių,atjauninti kolageno,pagerinti žuvo odos,išnyks linijų,atkurti odos gyvybingumą ir elastingumą.

5. Mėlyna LED Šviesa: Mėlynos šviesos nusiraminti ir remonto odą,pagerinti spuogai spuogas.

6. Oranžinės spalvos LED Šviesos: Gali veiksmingai padidinti odos drėgmę,slopina gamybos melanino,pasiektas efektas, Odos Atjauninimas ir žaibas.

7. EMS microcurrent: Skatina raumenų veiklą, ir pakelti savo odos.

Pakuotė:

1x Elektros Veido Massager Veido Kėlimo

1x USB laidas

1x Įkrovimo bazės

1x Instrukcija (Kinų, anglų k.)

Q&A

1. Kiek kalbų ar mašina turi?

Įrenginys rodo dviejų kalbų, Kinų ir anglų kalbomis.Instrukcijose taip pat yra Kinų ir anglų kalbomis.

2. Kaip gera mašina?

Nenaudokite vandens skalavimo mašinos, siekiant išvengti vandens patekimo į vidų.Tai gali būti sunaikinti, valyti su šlapiuose rankšluosčiu arba drėgno popierinio rankšluosčio po naudojimo, ir dedamas į vėdinamoje ir sausoje vietoje.Padaryti ne įdėti ją į vonios kambarį.

3. Jis gali būti naudojamas kiekvieną dieną?

Skirtas jautriai odai, rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.Kitų odos ligų, rekomenduojama naudoti 3 kartus per savaitę, kiekvieną būdas yra geriausias naudoti 3 iki 5 minučių.

4. Kurie negali naudoti šią priemonę?

Žmonės, kurie turi veido plastinės chirurgijos ir poodinio metalo implantavimas, žmonės žindymą laikotarpiu , nėščioms moterims.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai