OBD GPS Tracker Automobilių Plug & Play Geofence greičio viršijimo Plug-out Signalo Mini GPS Sekimo Prietaisas GPS OBD2 FREEAPP Interneto SIM Kortelės

OBD GPS Tracker Automobilių Plug & Play Geofence greičio viršijimo Plug-out Signalo Mini GPS Sekimo Prietaisas GPS OBD2 FREEAPP Interneto SIM Kortelės

w50004

Nauja

Yra sandėlyje

€37.38 €29.91
Vnt.

Žymos: tracker sinotrack, nešiojamų gps tracker sim, gp tracker, obd2 skaneris, auto signalizacija, transporto priemonės, gps sekimas, gps seklys su ekranu, 5g mini maršrutizatorius, diagnostikos eobd, vw obd tracker.

PASTABA

Tai MV22 ir SIM Kortelės parduodamos kartu.SIM kortelė yra nemokama,Tačiau šios SIM kortelės yra tik SIM kortelę, jums reikia ją įkrauti iš naujo, prieš pradedant naudoti jį.Daugiau informacijos apie SIM korteles, jums reikia paspausti ant nuorodos ir perskaityti atsargumo priemonės atsargiai.

Privalumai perkant MV22 + SIM kortelės vienu metu

Siekiant pagerinti patogumo vartotojams naudoti MV22. Bendros problemos, su kuriomis susiduria klientai: 1.Neteisingas SIM kortelės yra pasirinktas, todėl prietaisas netinkamas naudoti; 2.Nepažįstamas nustatyti APN, todėl prietaisas negali prisijungti prie interneto; 3.Savo vietos SIM kortelės, duomenų srautas yra ypač brangus, todėl galite išleisti daug pinigų kiekvieną mėnesį; 4.SIM kortelės yra suderinama su įvairiais tinklais.Kartais klientai turi įsigyti naują SIM kortelę, prietaisą.Taigi,mūsų SIM kortelę, gali išspręsti visas problemas virš.Jums verta jį.

Taikoma automobilio modelį

MV22 Plug and play

Į MV22 yra labai patogu naudoti, kaip ilgai, kaip jis yra prijungtas prie automobilio OBD sąsaja.

Realaus laiko sekimas

MV22 Paramos dvi vietos nustatymo režimai, GPS + LBS, nebereikia jaudintis, neįmanoma rasti.

Geo-tvoros

Galite nustatyti, saugiai zoną,jūsų automobilio išeiti arba įeiti į šį iš anksto nustatytą srityje tracket nusiųs signalą informaciją jums.

Istorija maršruto peržiūra

Mes galime patikrinti, istorijos maršrutą automobilių per mobiliąją programėlę(MICODUS)arba prisijungimo platforma.

Plug-out signalo

Ši funkcija yra daugiausia, siekiant apsaugoti mūsų prietaisai nuo vagysčių.Kai įranga netyčia nukrenta arba yra tyčia ištraukė kiti, mes galime gauti įspėjamųjų pranešimų laiku.

Greičio viršijimo signalas

Mus apsaugoti visą laiką.

Laivyno valdymas

Jei jums reikia valdyti kelis įrenginius, tuo pačiu metu, jūs galite susisiekti su manimi ir aš padėsiu jums sukurti administratoriaus abonementą.

Pakuotės ekranas

Platforma ir mobiliosios PROGRAMĖLĖS

Svetainė:http://www.micodus.net Mobile APP:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis :123456. Jūs galite pakeisti jį).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai