3G GPS Tracker Motociklo 9-90V Įtampos JIM GV20 UBI Vairuotojo Stebėti Cut-Off Naftos Vandeniui Locator 50000 GPS Aklas Srityje Duomenų RAM

3G GPS Tracker Motociklo 9-90V Įtampos JIM GV20 UBI Vairuotojo Stebėti Cut-Off Naftos Vandeniui Locator 50000 GPS Aklas Srityje Duomenų RAM

w57426

Nauja

Yra sandėlyje

€71.97 €43.90
Vnt.

Žymos: gps motociklo yhamaja, 4g tracker, gp tracker, na serveris, 3g automobilinis gps seklys, mini gps locator mini, vienos ašies saulės sekimo, tracker vehicl, dviračių žemėlapis gps, gps seklys tk915.

1. Concox GV20 3G GPS Transporto priemonės Sekimo 3G Automobilių GPS Tracker 9-90V Įtampa su UBI Vairuotojo Stebėti Cut-Off Aliejus, atsparus Vandeniui GPS Locator 50000 GPS Aklas Srityje Duomenų RAM

GV20 yra visiškai funkcionalus, labai konkurencingą ir ekonomiškai 3G, multi-funkcinė GPS tracker sukūrė transporto priemonės, automobilių ir autobusų stebėjimo.Jis siūlo jums visiškai aišku, realaus laiko stebėjimo duomenis, įskaitant vietą, maršrutą, flashback, ir t.t., net sunkiomis aplinkos.Palaiko nuotolinį kuro/energijos tiekimo ir suteikia jums pažvelgti į uždegimo statusą.Visur, kur jums eiti, savo momentinius pranešimus, leidžia jums atitinkamai reaguoti ir nedelsiant.

2.Suderinamas Su Daugeliu Automobilių

Su built-in perjungimo maitinimo šaltiniu, GV20 transporto priemonių GPS tracker palaiko super daug įtampos įėjimo diapazonas: 9-90VDC.Kas daugiau, mūsų GV20 gali rodyti išorinio maitinimo įtampa ir galia, Pvz. 12.5 GERAI, 10V ŽEMOS ir pan.) PROGRAMĄ. ( Tai numatytasis off).Siųsti SMS komandą: VDA,APIE 600#

3.Jimi ' s Rekomenduojame GV20 3G GPS Locator

1). [3G Automobilinis GPS SEKLYS] Jimi GV20 universalus gps seklys su hardwire rinkinys naudoti 3G tinklo (WCDMA 850/900/1900/2100MHZ), didelės spartos duomenų perdavimo, skolų padengimas, nr. 2G rūpesčių; plius trijų būdų gps nustatyti a-gps + LBS + GPS vietos nustatymo, modelių gps vietos nustatymo tikslumas

4.Kodėl verta Rinktis Jimi GV20 3G Vandeniui GPS tracker?

1)Spreadtrum Žvalgybos Lustų Rinkinys

Mūsų 3G GPS Transporto priemonės Sekimo GV20 priimti aukštos kokybės apdorojimo chipest-SC7701B.Tuo pačiu sumažinant energijos sąnaudos didele atsarga, tikslumas yra labai padidėjo.Leidžia jums mėgautis tiksliau gyvenimą.

2)3G Didelės spartos Duomenų Perdavimo

Mūsų GV20 palaiko 2G GSM ir 3G: WCDMA duomenų perdavimo.3G didelės spartos duomenų perdavimo greitį gali pasiekti 7.2 M/s, yra beveik 43 kartus greitis 2G tinklas.Leiskite jums atsikratyti 2G rūpesčių, mėgautis greitai ir jaudinantis gyvenimas.

3)GPS+AGPS+LBS Triple Nustatymo

Mūsų GV20 paramos GPS, a-gps ir LBS triple padėties, kai ten buvo gera GPS signalo.Jis bus rasti per GPS, jei jis neturi GPS signalo, bus rasti per SVARŲ.Trigubas padėties nustatymo leisti vietą nurodė, tiksliai ir greitai.

4)IP65 Dulkių Ir atsparus Vandeniui

Mūsų GV20 turi aukšto tikslumo korpuso ir atsparus vandeniui žiedas užtikrinti stabilų veikimą sunkiomis aplinkos.Tai ne tik nebijo dulkių, bet taip pat nereikia jaudintis, aptaškytos dideliu kiekiu vandens.

5)Greičio Signalas

Kai automobilis juda per ribotą greitį vidutiniškai per ribotą laikotarpį,prietaisas bus išsiųsti per greičio signalą SMS su vartotojo.Tokiu būdu,mes galime atkreipti dėmesį, kad naudojant automobilį ir išvengti netikėtų avarijų.

6)Vielos Cut-off Signalo

Kai elektros energijos tiekimą mūsų GV20 buvo nutrauktas, jis bus įjungti cut-off, signalizacijos ir siųsti jį į mūsų platformos iš karto.Built-in), 3,7 V 400mAh Li-polyment baterija bus išlaikyti mūsų tracker dirba apie 3,5 valandos, tegul vagis niekur paleisti.

7)Vibracijos Signalas

Kai mūsų GV20 transporto priemonių GPS tracker suvibruoja kelis kartus, vibracijos signalizacija bus suveikusi.Jei nėra uždegimo po 3 minučių (ACC OFF), prietaisas pradės siųsti vibracijos signalas pranešimą iš karto.

8)Low Battery Alarm

Mūsų GV20 turi built-in), 3,7 V 400mAh Li-polyment bateriją, ji gali stovėti apie 3,5 valandos.Kai baterija yra mažesnė nei 5%, tai atsiųs SMS: "Dėmesio!Vidinė baterija yra maža, prašome mokestis!" į SOS numeriai.

9)Cut-off, Kuro / Elektros ryšių

Kai savo telefoną gauti nenormalus signalą, mes galėtume išsiųsti naftos cut-off komandą, mūsų platforma.Įsitikinkite, kad saugumo ir transporto priemonės, tracker gali tik rodo, kad nutraukė naftos, kai GPS yra galiojantis poziciją statusą ir greitis yra mažesnis nei 20km/h.

5.GV20 Produkto Specifikacija

6. Smart & Profesinės Stebėjimo Platforma -Tracksolid

1) Realaus laiko Stebėjimo Ekrane, galime suvokti, kad dabartinė padėtis prietaiso realiu laiku, vieta.Mes taip pat gali pamatyti Prietaisą, vardas, pavardė, Telefono numeris, IMEI numerį, Vietą, laiką.Rodyti Gatvių žemėlapis, Palydovines nuotraukas, Svyruoja, Regioninių transporto priemonės maršrutą. 2) Istorija Maršruto Peržiūra galime peržiūrėti istorijos maršrutą iš mūsų įtaisas, iki 6 mėnesių, kai mes atkūrimo.Padėkite mums pakeisti mūsų gyvenimo būdo apie vairavimo įpročius, kuro taupymo, aplinkos draugiškas.Lengvai suvokti, kur transporto priemonė buvo ten. 3) Saugos Ribas Geo-tvoros Mes galime sukurti geofence dėl sekimo prietaisas, apriboti jų judėjimą, per rajono.Vieneto atsiųs SMS pranešimą leidžiama numeriai, kai jis išeina iš šio rajono.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai