MiCODUS GPS Tracker Automobilių Tracker ML905 5000mAh Magnetas Vandeniui Balso Stebėti GPS Sekimo Prietaisas Geofence Šoko Signalizacijos PK TKSTAR

MiCODUS GPS Tracker Automobilių Tracker ML905 5000mAh Magnetas Vandeniui Balso Stebėti GPS Sekimo Prietaisas Geofence Šoko Signalizacijos PK TKSTAR

w125995

Nauja

Yra sandėlyje

€42.20 €30.39
Vnt.

Žymos: žaislas kelio, gp tracker, tk905, navigacijos gps, belaidžio interneto, tracker vehicl, transporto priemonės, gps sekimas, tracker, gps seklys tk915, ios gps tracker.

Automobilių GPS Tracker Sekimo

Spustelėkite nuotrauką, kurią norite pirkti.

Prieš kad,jums reikia pranešimas:

Jei esate Turkijoje, prašome paliko žinutę pakeisti imei numeris būtų arba susisiekite su mumis po pakilimo užsakymą, mes galime padėti jums pakeisti imei numeris.Jei galite Čilėje ar Kolumbija,po to, kai jūs gaunate produktą, turite užsiregistruoti imei savo šalyje kuo greičiau, kitaip prietaisas negali būti naudojamas jūsų šalyje.Kaip paklausti imei numeris:jūs galite siųsti SMS komanda :imei123456.

TK905 GPS Seklys(Rastreador)

Šis GPS Tracker TKSTAR TK905 yra 2G GSM GPS Seklys; Ji yra darbo pagal galiojančias 2G GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų; Jei jūsų šalies uždarytas 2G tinkle ,galite pasirinkti kitą 3G produkto.

Apie Tinklą

Band GSM:850/900/1800/1900Mhz; Prietaisas gali būti naudojamas paprastai į savo šalį; Išskyrus šias šalis: JAV, Australija, Naujoji Zelandija, pietų Korėja, Japonija, Kanada, Singapūras, Kinija Taivanas

Naudojimas:

Nes prietaisas neturi būti įdiegta, ji tinka bet kokiam automobiliui.Pvz.: automobilio/Motociklo/sunkvežimis/autobusas/trunk/taksi

Balso stebėti

Mes siųskite SMS komanda: monitor123456, ir tada mūsų įtaisas, bus paleisti klausymosi režimą.

IP65 Vandeniui

Built-in), 3,7 V 5000mAh Li-ion Baterija

Ilgai veikiant Budėjimo režimu, iki 60 dienų. 7-10 dienų darbo laiką.Priklauso nuo darbo režimas ir nustatyti intervalo laikas, galite nustatyti.Nereikia krauti kasdien.Kai baterija mažiau kaip 10%, Tai bus siųsti SMS pranešimus kapitono kontaktus.

Geofence

Nustatant vieną ar kelias konkrečias sritis (namo, įmonės), prietaisas palieka ar į šią erdvę, mes gauname signalą pranešimą.

Istorija Maršruto Peržiūra:

Mes galime patikrinti, istorijos Maršrutą automobilių per mobiliąją programėlę arba prisijungimo platforma, galite užklausos duomenų 180 dienų!

signalas:

Jei mes gauname vibracijos signalizacijos pranešimas išsiųstas jūsų prietaise, tada tai, kas atsitinka su mūsų automobiliu, turime ją išspręsti laiku.

Administratoriaus Sąskaitą

Jei esate vartotojas, kuris turi valdyti daug automobilių, tuo pačiu metu, nesijaudinkite, aš gali padėti jums sukurti administratoriaus abonementą, jūs galite valdyti kelis prietaisus vienu metu.

Miego režimas

Platforma ir mobiliosios programėlės

GYVENIME NEMOKAMA interneto Svetainė:http://www.micodus.net Mobile APP:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis :123456. Jūs galite pakeisti jį).

Apžvalga:

Šis Vandeniui atsparus GPS Tracker TKSTAR TK905 yra 2G GSM GPS Tracker, kurie dirba pagal galiojančias 2G GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų, jis gali rasti ir stebėti bet tikslus nuotoliniu būdu, SMS, mobiliosios PROGRAMĖLĖS ir interneto stebėjimo programinė įranga, be bet riba stebėjimo atstumas!Ji priima pažangiausias technologijas, GPS ir LBS dual padėties.Be to, su built-in galingas magnetas, ji gali būti įdiegta labai lengvai ir sandariai ant automobilių, sunkvežimių ir jokio tikslo su metalo sąsaja.Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų! 2. Realaus Laiko Sekimas Jums bus galima realiu laiku stebėti, kad prietaisas "google maps" per mobilephone, tabletės ir kompiuteris, ir minumum duomenų įkėlimo intervalas yra 10 sekundžių! 3. Istorija Maršruto Peržiūra PROGRAMĖLĘ ir web serveris, galima įrašyti įkelti duomenis iš prietaiso, esančio iki 6 mėnesių, jums bus gali atkurti istoriją maršrutą bet kuriuo metu! 4. Ilgas Budėjimo Laikas Ji turi įmontuotą 3.7 V 5000mAh Li-ion baterija, gali veikiant budėjimo režimu, iki 90 dienų. 5. Galingas Magnetinis Ji yra 5vnt built-in magnetai,su super stiprus, galingas magnetinis,gali būti labai lengvai montuojami. 6. Atsparus vandeniui IP65 Vandeniui lygį, šis prietaisas yra IP65, ji negali atsispirti šlakelį vandens, bet negalima įdėti po vandeniu! 7. Nuotoliniu Būdu Balso Stebėti Siųsti "Ekranas+Slaptažodis", kad prietaisu pirmą kartą, tada prietaisą bus paversti į monitoriaus režimą, dabar, jei jūs paskambinti į SIM kortelės numerį įrenginys, jis bus pasiimti savo skambutį automatiškai, ir jūs galite stebėtibalso aplink prietaisą! 8. Greičio Viršijimo Signalas Šis žadintuvas veikia tik pagal nuolatinio buvimo vietos nustatymo režimas.Kai vienetas greitį viršyti greitį jums presetted, ji siunčia pranešimą "greičio signalas!" admin skaičius kas 5 minutes. 9. Smūgio/Vibracijos Signalas Po to, kai jūs kokteilis žadintuvo nustatymas,prašome nuolat tracker yra stacionarus 5 minutes, tada ši funkcija pradės veikti.Be to, ši transporto priemonė tracker TK905 yra visiškai matomas GPS tracker, kuri yra sukurta įvairių transporto priemonių sekimo programos.Tai palaiko neprivaloma hard-wired automobilinis įkroviklis, kurios pelnas nuolatiniai išorinio maitinimo.Savo built-in GPS imtuvas yra pranašesnis jautrumo ir greitai laikas pirmą išspręsti.Savo quad band GPRS/GSM posistemio palaiko 850/900/1800/1900 MHz, leidžianti TK105A vietą reikia stebėti realiu laiku arba periodiškai stebimi posistemė serverio ir mobiliųjų įrenginių visame pasaulyje!Sistemos integracija yra paprasta, kaip visi dokumentai yra numatyta GPRS ryšio protokolą.GPRS ryšio protokolą palaiko įvairių ataskaitų, įskaitant skubios pagalbos tarnybas), geo-tvoros sienos kirtimo, senkančios baterijos, šoko, signalizacijos ir planuojama GPS padėtį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai