Naujausias Vandeniui Asmens GPS Tracker) GSM vietos nustatymo V47 MINI Pakabukas Tracker Real Time Stebėjimo SOS Balso Geo-tvoros Nemokama Web APP"

Naujausias Vandeniui Asmens GPS Tracker) GSM vietos nustatymo V47 MINI Pakabukas Tracker Real Time Stebėjimo SOS Balso Geo-tvoros Nemokama Web APP"

w137533

Nauja

Yra sandėlyje

€36.17 €25.32
Vnt.

Žymos: gsm signalizacija, gps pet tracker, 4g tracker, gp tracker, mini gps locator mini, vienos ašies saulės sekimo, tracker vehicl, fpv vadovas tracker, šuo gps tracker, ios gps tracker.

Naujausias Vandeniui Asmens GPS Tracker) GSM vietos nustatymo V47 MINI Pakabukas Tracker Real Time Stebėjimo SOS Balso Geo-tvoros Nemokama Web APP"

Pranešimo prieš Tvarka: 1. Mūsų šis trackeris reikia naudoti Nano sim kortelės,pakuotė turi būti ne bet kokia sim kortelės,prašome nusipirkti sim kortelę iš savo vietos rinkoje.

1. Šis GPS Pet tracker V47 gali dirbti tik su 2G GSM tinklo.Ji nepalaiko 3G,4G Ar 5G tinklas.Jei jūsų 3G, 4G SIM Kortelės taip pat gali remti 2G tinklas, tai yra gerai.Tačiau, jei jūsų šalis buvo uždaryta, 2G tinkle, mes recommand jūs 4G versija, V43 (Spustelėkite ir žemiau vaizdą 4G versija): Pagrindinės Funkcijos:

1. 2G GSM tinkluose

2. Atspari vandeniui IP67

3. LED geležinkelių apšvietimas, pagrįstas šviesos jutiklis automatiškai

4. GPS vietos nustatymo, su tikslumą, 5m lauko

5. Interneto platforma/ Telefono App/ SMS pozicijas žymės

6. Istorinis maršrutas

7.SOS mygtukas, skirtas padėti

8. Geofence: GPS tvora

9. Žingsnis skaičiavimo

10. Balso stebėti

11. Low battery alarm

12. Melodija rasti savo augintinio

13. 2-way balso communicatio

Produkto Specifikacijos: GPS rasti laiko:60sec su cold boot (atviru dangumi) 29sec su šiltu boot (atviru dangumi) 5sec su karšto boot (atviru dangumi) GPS padėties nustatymo tikslumas:5-15m (atviru dangumi) WI-fi "padėties nustatymo tikslumas:15-100m(Pagal "WIFI" range) Darbo temperatūros:-20 iki +45 Laipsnių Darbo drėgnumas:5% - 95% RH Priimančiosios dydis: 52(L)*42(W)*15(H)mm Priimančiosios Neto svoris: 35g Baterijos talpa: 600mA Paketo Priedai: 1* GPS anti-lost priimančiosios 1* Atgal įrašą 1* USB magnetas įkrovimo kabelis 1* Vartotojo vadovas. 2* Papildomas varžtai 1* Varžtas vairuotojas 1* Originalus mažmeninės langelyje, Kaip Naudoti mūsų V47 Asmens GPS Seklys: 1 Žingsnis: Gauti naują SIM kortelę: 1).Gauti naują Nano SIM kortelę.Pasirinkti Nano SIM kortelę, žemiau instrukcija. 2).Įjungti SIM kortelės Korinio ryšio duomenų planą ir Skambintojo ID rodymo funkcija. (Sekimas reikia vartoti duomenis, telefonu, taip pat reikia mokesčiai.)

2 žingsnis: Sužinokite savo Tracker prietaiso duomenys:

3 žingsnis: SIM kortelės, montavimas ir įjungimas 1).Prašome įsitikinkite, kad tracker yra maitinamas prieš įdėdami SIM kortelę; 2).Atidarykite Sim lizdas su varžtiniais vairuotojo ir įdėkite SIM kortelę į lizdą, pagal kryptį, į diagramą žemiau.Kai į teisingą kelią, SIM kortelė suteiks elastinga jaustis.Jei ne, prašome sustabdyti ir patikrinti SIM kryptimi. (Įspėjimas: Neteisingas SIM kortelė kryptis bus sukelti žalą SIM bazės normaliam naudojimui.) 3).Siekiant užtikrinti, vandeniui, įdiekite SIM kortelės lizdo dangtelio varžtus, kaip parodyta paveiksle dešinėje. 4).Prašome naudoti magnetas įkroviklis įkrauti prietaisą. 5).Paspauskite 5 iki 7 sekundžių power mygtuką, kad įjungtumėte jį. (Priekyje mėlyna ir raudona lemputės apie 2 sekundes ir atleiskite mygtuką.)

4 žingsnis: Įdiegti PROGRAMĖLĘ tracker Globėjas Globėjas turi nuskenuokite QR kodą, paskutinis puslapis šį vadovą su išmaniųjų telefonų, atsisiųskite ir įdiekite sekimo Programą.5 žingsnis: Prisijunkite App Prisijungimo Programą su 10 skaitmenų kodas.Parametrai: Visus parametrus reikia dirbti, kai App rodo prietaiso internete su sim kortele duomenų planą. 1.Apie prietaisą:Patikrinti ir redaguoti tracker informacija. 2.Keisti slaptažodį:Pakeisti APP " ir " Web platforma slaptažodį. 3.Pagrindinis stebėjimo skaičius:numeris, naudojamas komandas siųsti ir SMS perspėjimų gavimo. 4.Nustatyti SOS skaičius:Anksto SOS numeriai stebėti garso aplink tracker. (Pastaba: Už privatumo seklys, vartotojo, ne-SOS numeriai negalėjo paskambinti tracker.) 5. SMS alert jungiklis:Įjungti šį nustatymą, kad būtų galima tracker siųskite SMS perspėjimai, kad pagrindinis stebėjimo skaičius. 6. Jutiklis šviesos: Įjungti arba išjungti automatinės šviesos dėl tracker, kad jie bus automatiškai tamsoje aplinka, kuri daro tracker lengviau būtų rasti. 7.Signalinė lemputė: Įjungti arba išjungti signalą indikatoriaus lemputes tracker; 8. Rasite savo augintinio: Kai įjungti šią funkciją, tracker bus išsiųsti melodijos yra lengvai rasti. 9.Prietaiso Kalba ir laiko juosta: Nustatyti trekerio SMS perspėjimai " kalba irlaiko juosta.dėl prietaiso atgal etiketės, numatytasis slaptažodis yra 123456. 6 žingsnis: Vieta patikrinti Realaus laiko stebėjimo ir intervalas įkelti: Ekranas paskutinę vietą GPS tracker.Dėl paskutinės vietos, paspauskite "Vieno-refresh" mygtuką, žemėlapyje dešinės viršuje.Paspauskite "intervalas įkelti" ir pasirinkti skirtingus intervalas kartus.Istorinis maršrutas: Ekrano istorinį maršrutą, bet dienos energijos sąnaudos.Aptarimas: 1).Skambinti tracker: Norėdami patikrinti savo augintinių tracker, kai spustelėkite jį; 2).Balso kontrolė: prašyti vienas būdas skambinti iš sekimo numerį, kurį tipas ir išgirsti garsą aplink tracker.Funkcijos yra Kinų ir anglų kalbomis. 10. Nuotolinio naujo: iš naujo tracker iš šio nustatymo. 11. Nuotolinis galios-off: galia-off tracker nuotoliniu būdu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai