Taobao agentas.JD.1688,Suning,OBD Automobilių reikmenys,40%-70% nuolaida Priimti visus item Moterų Mados PU batai

Taobao agentas.JD.1688,Suning,OBD Automobilių reikmenys,40%-70% nuolaida Priimti visus item Moterų Mados PU batai

w177026

Nauja

Yra sandėlyje

€98.66 €93.72
Vnt.

Žymos: gf21 mini gps, gp tracker, 2 obd, melian m1, taobao, tracker vehicl, tkstar, tracker, north face batai, paltai, gps obd tracker.

China shipping taobao agentas.JD.1688,Suning,OBD Automobilių reikmenys,40%-70% nuolaida Priimti visus item Moterų Mados PU batai

Kaip nutaria: 1. siųsti man nuorodą (taobao, 1688,jd.koma ir t.t.), tada pasakykite mums dydį bei spalvą 2. mokėti pinigų, kad mums(prekės mokestis komisijos ir banko mokestis), tada mes pirkti už baotao. 3.mes atsiųsime jums nuotraukas (pirkti prekes taobao nuotraukas , palaukti 1-2day, jis gali stebėti jį taobao prekės.) 4. mes gavau prekes, siųsti jums nuotraukas. 5. sveria sunkusis(siųsti jums nuotraukas) 6.mums sumokėti krovinių vežimo sąnaudų, ir patvirtinkite jį gautų prekių, suteiktų mums 5 žvaigždučių atsiliepimus apie www.poligon-1.lt, 7. siųsti visas prekes ir nuotraukas(palaukti 1 dieną, ji gali būti stebėjimo informaciją.) 6.Paymemt: "paypal" www.poligon-1.lt ir "western union" ar T/T Pastaba:1.mes tiesiog įkroviklis 8USD Komisijos, Kitų Mokesčių, Jis negali uždirbti.apie procesą, jis bus atsiųsti visi vaizdai. 2. Jei įkroviklis kitos mokestis, Siųsti elektroniniu Paštu, Jie bus patikrinti, ar tai 3.reikia patvirtinti, kad jis gavo gerai ir mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Tada mes atsiųsime jums prekes Pranešimas: reikia mokėti visą mokestį, ir patvirtinkite jį gavau prekes www.poligon-1.lt, mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, ir Tada mes atsiųsime jums prekių.Jeigu sutinkate, už visa tai, tada mes galime kalbėti.

Kaip nutaria: 1. siųsti man nuorodą (taobao, 1688,jd.koma ir t.t.), tada pasakykite mums dydį bei spalvą 2. mokėti pinigų, kad mums(prekės mokestis komisijos ir banko mokestis), tada mes pirkti už baotao. 3.mes atsiųsime jums nuotraukas (pirkti prekes taobao nuotraukas , palaukti 1-2day, jis gali stebėti jį taobao prekės.) 4. mes gavau prekes, siųsti jums nuotraukas. 5. sveria sunkusis(siųsti jums nuotraukas) 6.mums sumokėti krovinių vežimo sąnaudų, ir patvirtinkite jį gautų prekių, suteiktų mums 5 žvaigždučių atsiliepimus apie www.poligon-1.lt, 7. siųsti visas prekes ir nuotraukas(palaukti 1 dieną, ji gali būti stebėjimo informaciją.) 6.Paymemt: "paypal" www.poligon-1.lt ir "western union" ar T/T Pastaba:1.mes tiesiog įkroviklis 8USD Komisijos, Kitų Mokesčių, Jis negali uždirbti.apie procesą, jis bus atsiųsti visi vaizdai. 2. Jei įkroviklis kitos mokestis, Siųsti elektroniniu Paštu, kad Pranešimas:Jie tikrins, ar tai 3.reikia patvirtinti, kad jis gavo gerai ir mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Tada mes atsiųsime jums prekes Pranešimas: reikia mokėti visą mokestį, ir patvirtinkite jį gavau prekes www.poligon-1.lt, mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, ir Tada mes atsiųsime jums prekių.Jeigu sutinkate, už visa tai, tada mes galime kalbėti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<