Mažas nešiojamus Oro Valytuvas Nešiojami Aplink Kaklą Oro Valytuvas ,Suaugusiųjų Vaikų(Pilka + Balta)

Mažas nešiojamus Oro Valytuvas Nešiojami Aplink Kaklą Oro Valytuvas ,Suaugusiųjų Vaikų(Pilka + Balta)

w64325

Nauja

Yra sandėlyje

€21.90 €15.55
Vnt.

Žymos: asmens nešiojami oro valytuvas karoliai, oro purifi, orui išgryninti namuose, bobbi, oro apsivalyti karoliai, atveju castiel, castiel, castiel antgamtinių, aš noriu, kad žmogus, kuris yra, purifi.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1.Mini Oro Švaresnis bus išleisti daugiau nei 5 mln. neigiamus jonus, panaikinti formaldehido, dulkių,žiedadulkes, kvapų, kepimo kvapo,bakterijų ir netgi KD2.5 oro teršalų išvalyti aplinkos ore.

2.Natūralus neigiamų jonų generatorius, kuris sugeria neigiamus jonus, turi raminantį poveikį ir pranešė, kad normalizuoti savo kvėpavimo dažnis ir sumažinti įtampą.

3.Su virvelę, nešiojamų nešiojami karoliai, kurie gali būti dėvėti aplink kaklo.Ne radiacija, nėščioms moterims ir vyresnio amžiaus žmonėms, gali naudoti ji ramybę.Ji turi mažai triukšmo gryninimo ir nebus sutrikdyti metu jūsų darbo ar poilsio.

4.USB įkrovimo.Ji yra visiškai įkraunama per 2 valandas, ir gali būti naudojama apie 35 valandas, šis nešiojamas jonų oro gaiviklis, tai labai tinka žmonėms, turintiems alergijas, astma, nosies užgulimas ir kitų žmonių, kurie yra jautrūs kvėpavimo.

5.Labai tinka kelionės naudoti, prašome nepamiršti, kad tai yra ne tik stilingas karoliai, bet ir valytuvas.Savo vadovės, draugų ir šeimos, jis bus labai intymi dovana!

Prašome būti maloniai prašome pažymėti, išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

spalva: Pilka + Balta

medžiaga: ABS

dydis: 60 * 30 * 25mm

Pakuotės Turinys:

1 * oro valytuvas

Atsargumo priemonės

1. Laikyti atokiau nuo ugnies

2. Neplaukite vandeniu

3. Rekomenduojama 5 valandų nepertraukiamo apmokestinimo pirmo naudojimo,

4. Prašome išlaikyti kūno išdžiūti prieš naudojant ar įkrovimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai