TL611 PRO Derinimo Kortelės Desktop PCI Plokštė PCI-E Nešiojamojo kompiuterio Diagnostikos Kortelė Testas LPC DERINIMO

TL611 PRO Derinimo Kortelės Desktop PCI Plokštė PCI-E Nešiojamojo kompiuterio Diagnostikos Kortelė Testas LPC DERINIMO

w127446

Nauja

Yra sandėlyje

€10.13 €9.52
Vnt.

Žymos: derinimo usb, tl460s paštu, lcd plokštė derinimo, freshpack pro krepšiai, kortelės derinimo, 1 diagnostikos kortelė, lpc diagnostikos kortelė, darbalaukio comput, pcie sata, plokštė testeris.

modname=ckeditor

Į TL611 PRO Greitas Super Diagnostikos Kortelės paveldi dizainas TL460S PLIUS šeimos ir eksporto kokybę.Jį galima įsigyti ir uždirbo.Įrengta Altera s MAX serijos greitųjų žetonų ir Taivano PMR ' s PCIE tilto mikroschema + nervinio atpažinimo sistema.Atnaujinta įvairių nauja apibrėžimai, remti iki 31 apibrėžimai.Įvertinus kodas įvairių plokščių rinkoje, be abejonės, yra tikslūs, tai per advanced ir per core! ! !Pirkti anksti ir patirties anksti.

01, LPC1 bendr. high-speed channel = prijungtas prie pagrindinės plokštės 2.0 mažas pin + notebook MINI PCIE. 02, PCI Autostrada = pritaria visoms PCI. 03, LPC2 bendr. high-speed channel = prisijungti prie pagrindinės plokštės 2.54 pin header + super micro SPl. 04, PCIEX1 high-speed channel = gali išbandyti Gigabyte be PCI plokštė. 05, LPC3 bendr. high-speed channel = prijungti nešiojamojo kompiuterio MINI PCIE, A-DERINIMO konversijos kortelės, ASUS DEBUG-CON, EB-DEBUG. 06, 3VSB galios indikatorius, patikrinkite, ar elektros energijos tiekimo yra normalu. 07, MOBO plokštė indikatorius, patikrinkite, ar pagrindinėje plokštėje yra normalu. 08, CPU indikatorius, patikrinkite, ar CPU modulis yra normalu. 09, DRAM atminties indikatorius, patikrinkite, ar atminties modulis yra normalu. 10. VGA vaizdo plokštė indikatorius, patikrinkite, ar grafikos plokštės modulis yra normalu. 11. PCH south bridge lemputė, patikrinti, ar pietų tilto modulis yra normalu. 12, susieta su aukso lyno ar su key chain.

13, DP kablelio, CLK signalas, monitorius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai