Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G27 G29 PS4 G25 T300RS T80

Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi G27 G29 PS4 G25 T300RS T80

w156767

Nauja

Yra sandėlyje

€83.59 €75.23
Vnt.

Žymos: lazerio ps4, logitech g27, mod plaukioja g29, fitneso įranga, stuburo, lenktynių vairai, "flash" neewer, gta ps4 konsolės, g29 logitech, mustang varantys stendas, atveju ps5.

Produkto Aprašymas

Lenktynių Rato Stovas Tai aukštos kokybės lenktynių rato stovas pagamintos iš anglinio plieno medžiagos.Ji turi dvigubą-arm paramą, siekiant užtikrinti patikimos stabilumą.Nemokamai reguliavimo sistema leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių, naudoti, vairuotojai gali turėti daugiau patogus ir lankstus žaidimo patirties.Ratų, shifter ir pedalai yra neįtraukti.Lengva Surinkti Uola Dizainas Pilnai Reguliuojama Platus Suderinamumas

Savybės Ir Informacija

【PATVARUS KOKYBĖS】- lenktynių rato stovas priima aukštos koncentracija anglies plieno rėmas, suteikia maksimalų stabilumą, saugumo ir tvirtumo.Sunku sumontuoti varantys stovėti, negali judėti arba nukristi, kai jums lenktynes. 【NEMOKAMAI PADARINIŲ】- Visiškai aukštis reguliuojamas ir pedalas plokštė, reguliuojama, užtikrinant patrauklią ir lanksčią žaidimo patirties.Tai lenktynių simuliatorius kabinos leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių naudoti. 【PLATAUS SUDERINAMUMO】- Tai vairas stovas tinka visiems Fanatec ratų rinkoje; Tinka Logitech Ratai: G25, G27, G29; Tinka visiems Mad Catz ratų " rinkoje.Pranešimas: vairas ir pedalai neįskaičiuotos. 【LENGVA SURINKTI】- Paprasta įdiegti su pagalbos mokymas.Lenktynių simuliatorius funkcijas iš anksto išgręžtas dizainas patogus montavimas. 【Patogi】- sumontuotas pavarų shifter laikiklis, kuris gali būti montuojamas ant abiejų pusių.Ši vairavimo simuliatorius sėdynė tinka tiek kairiarankiams, ir dešiniarankiams žaidėjams.

Pagrindinės Savybės

Anglies Plieno Laikiklis Ši sunkioji žaidimų vairas stovi pastatytas su anglinio plieno medžiagos, užtikrinti tvirtas ir patvarus stovėti ilgą laiką naudoti.Dual-arm parama roko kieta stabilumą.

Didelis Lankstumas, vairavimo žaidimų reclinable sėdynė turi platų reguliuojamo aukščio ir kampo reguliavimas.Galite smulkiai suderinti savo rato ir pedalu, bet ergonomišką padėtį, ko jums reikia.

Kelis Suderinamumo Šis vairas stovas tinka visiems Fanatec ratų rinkoje; Tinka Logitech Ratai: G25, G27, G29; Tinka visiems Mad Catz ratų " rinkoje.

Reguliuojamas Pedalų Plokštelės Pedalai yra palaikoma ir įdiegti.Pedalo plokštė yra taip pat reguliuojamas kampas, jūs galite lengvai rasti savo tinkamą vietą.Pranešimas: pedalai nėra įtraukti.

Iš anksto išgręžtas Projekto vairo stovi jau iš anksto išgręžtas.Skylės yra sklandžiai ir be šerpetų, palengvinti montavimo priedai.Labai padeda montuoti ratus ir pavarų perjungimo svirtis.

Neprivaloma Turėtojo Padėtį pavarų shifter laikiklį, ant stovo, gali būti jungiamas kairėje arba dešinėje pusėje.Ar jums vairuoti į kairę arba į dešinę, jūs galite naudoti mūsų laikiklis.

Pakuotės Turinys

1 x Treniruoklis Vairas Stovi

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai