Didelis 304 Nerūdijančio Plieno, Profesionalūs Vonia šunelis Viliojimo Vonia su Maišytuvas 50"

Didelis 304 Nerūdijančio Plieno, Profesionalūs Vonia šunelis Viliojimo Vonia su Maišytuvas 50"

w128624

Nauja

Yra sandėlyje

€1 265.70 €1 113.82
Vnt.

Žymos: vonia, baseino maišytuvas, mirguliavimas ir blizgesį mergina, virtuvės maišytuvas, 304 nerūdijančio plieno, maišytuvas kriauklei, didelis vienaragis, 304 plieno, vamzdis nerūdijančio plieno, barbi marškinėliai.

Produkto Aprašymas

50" Pet Maudymosi Vonia Šios profesinės nerūdijančio plieno pet skalbimo vonia labai padeda naminių gyvūnėlių priežiūros ir valymo.Jis yra pagamintas iš rūdžių įrodymas, 304 nerūdijančio plieno, 50" dydžio, kad tilptų mažų, ir didelių dydžių augintiniai.Ji taip pat turi vandeniui sandarinimo siekiant išvengti vandens nuotėkio.Sudaro: šampūnas stovo, šuo, virvė, purkštuvas, vandentiekio, ir kanalizacijos sistemos.Pirkti jį, ir suteikti pet patogus dušu.

Savybės Ir Informacija

【Aukščiausios KOKYBĖS】- pagamintas iš anti-rust nerūdijančio plieno, šis šuo grooming, vonia, yra tvirtas, ne deformacijos ir naudojamas ilgą laiką.Sugebėtumėte svoris 260lbs. 【VISIŠKAI VANDENIUI】- Lengvai atidaryti duris ir trijų pusių coaming, įrengtas nelaidus vandeniui ruoniai veiksmingai apsaugo nuo vandens nutekėjimo ir purslų.Geras šuo plovimo stotis aukštos kokybės. 【LENGVAI LAIKYMO】- šunų viliojimo vonia yra lengvai surenkami, todėl ji gali būti nuimtas po naudojimo, taip pat.Pėsčiomis-į laiptai yra ištraukiama patogiai laikyti, kai nenaudojamos. 【KOMPAKTIŠKAS DIZAINAS】- Šuo plauti vonia komplektą įeina nutekėjimo komplektas, plaukų gaudyklė, šampūnas stovo, maišytuvas, purkštuvas, vandens žarnos, pet tvirtinimo dirželiai, walk-in rampa, grindų grotelės, pet žaisti kamuolys didesnį universalumą ir stiprinti saugumą. 【UNIVERSALUS TAIKYMAS】- Kaip šuo, maudymosi kubilas, jis idealiai tinka namuose, naminių gyvūnų ligoninė, naminių gyvūnėlių grožio salonas, naudoti.Padaryti šunų, kačių ir kitų augintinių labai patinka jaukus dušas arba vonia.

Specifikacijos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas Svoris, Talpa: 260lbs/120kg Gaminio Dydis: 50"x15.6"x60"/127x40x151cm N.W.: 163lbs/73.8 kg

Pagrindinės Savybės

304 Nerūdijančio Plieno, Pagaminti iš 16 gabaritas 304 tipo nerūdijančio plieno, leidžianti viliojimo vonia šuo, lokys svoris 260lbs, kuris suteikia didelę plombavimas, tvirtas struktūras, ilgai naudoti ir lengva priežiūra.

Bagažo Laiptus walk-in laiptai susideda iš tekstūruotos veiksmus ir gumos kojų, užtikrinant, priešslydžio sistema našumą.Jie siūlo prieigą gyvūnai ateina į viliojimo vonia ir galima paslėpti, kai nereikia.

Stumdomosios Durys, durys, durų pet vonia gali būti sklandžiai uždaryti ir atidaryti, siūlanti vandeniui riebokšliai, kuris neleistų vandens nuotėkio.

Trijų pusių Coaming šuo plovimo stoties funkcijas trijų pusių coaming, kurie yra pajėgi veiksmingai išspręsti problemą atgal-splash ir šoninių purslų daugiau praktiškumo.

Nuimamas Grindų Grotelės, Šis šuo vonia ateina su vienas ilgas gabalas nuimamas nerūdijančio plieno grindų grotelės, kurios gali būti pakoreguota, kad aukštesnio ir žemesnio lygio pritaikyti skirtingo dydžio augintiniams.

Originalių Detalių Įrengta vonia maišytuvas, aukšto slėgio purkštuvas, nerūdijančio plieno šampūnas stovo pateikti visi necessaries dušo, pet tvirtinimo dirželiai būtų išvengta nelaimingų atsitikimų, ir nutekėjimo komplektas ir plaukų gaudyklė.

Pakuotės Turinys

1 x 50" naminių Gyvūnėlių priežiūros Vonia Komplektas 1 x Vonia, Maišytuvas, 1 x Karšto ir Šalto Vandens Žarna 1 x Purkštuvas su flex žarna, 2 x Pet Tvirtinimo Dirželis 1 x Nutekėjimo komplektas su lanksčia žarna 1 x Plaukų gaudyklė, 1 x Šampūnas stovas 1 x Pet Kamuolys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<