Nagų Kaukes 3-sluoksnis Anti-Dulkių Vienkartiniai Mascarillas 10/50/100vnt Ne Austi lydymo ir pūtimo būdu gautas Medžiaga Kaukės Elastinga Ausų Linijos Veido Kaukė

Nagų Kaukes 3-sluoksnis Anti-Dulkių Vienkartiniai Mascarillas 10/50/100vnt Ne Austi lydymo ir pūtimo būdu gautas Medžiaga Kaukės Elastinga Ausų Linijos Veido Kaukė

w173681

Nauja

Yra sandėlyje

€8.43 €4.13
Vnt.

Žymos: suaugusiųjų facemask, oro dujų kaukė, oro purifi, bakterijų septinių rezervuarų, 100vnt vienkartiniai kaukė berniukai, kaukė smogas, 8018lcd hot air gun, juoda medžiaga kaukė, gj 8018lcd, 100 vnt vienkartinių kaukė suspaudimo.

SANDĖLYJE 10/50/100vnt Vienkartinių neaustinių Veido Kaukėmis, 3 Sluoksnis Sluoksnis Filtras Stabdžių Dulkių Kvėpuojantis Suaugusiųjų Burnos Kaukę, Juoda Mascarillas

Prekės Pristatymas:

Pavadinimas: 3 sluoksnis Vienkartiniai kaukė

Medžiaga:neaustinis Audinys, Šiluminė Izoliacija Medvilnės

Apsaugos Klasė: Vienkartiniai kaukė

Filtravimo Greitis:95% ar daugiau (0.075 mikronų dalelės)

Svoris:6g / Kaukė

Spalva:Violetinė/Rožinė/Geltona/Mėlyna/Oranžinė/Raudona

Dydis :10.5 x 14.5 cm

Kiekis:/10/50/ 100vnt Kaukės / Pak

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės!

Išlaiko šilumą ir yra atsparus vandeniui,Saugus ir kvėpuojantis.Saugios, orui, ir Hipoalergicznych ir didelis filtravimo, gebėjimus.

Elastinga ausies-kilpų ne spaudimas iki ausų.

Minkštos tekstūros ir patogūs dėvėti

PM 2.5 filtravimo efektyvumo lygis iki 95%

Pagamintas iš aplinkai draugiškų medžiagų, drėgmei atsparus, ne toksiškas, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

Puikus dizainas, kai jums dėvėti , ji tinka sklandžiai į veidą.Elastinga ausis kilpa yra lengva nešioti ir ne spaudimas iki ausų.

Suteikti tam tikrą apsaugą nuo dulkių, arba kai kurių nuodingų dalykų.

Pagamintas iš neaustinės medžiagos, jie yra įrengtas gera odos tolerancija ir patogūs dėvėti.Puikus pasirinkimas jums ar jūsų šeimai.

Mūsų Oro Filtrai, yra ne-dirgina odą ir blokuoti kenksmingų dujų.

Sutirštės aktyvintos anglies filtras gali padėti filtruoti kvapas ore, ir veiksmingai filtras formaldehido, antra vertus dūmų ir kt.

Pastaba:

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai