Vienkartiniai Kaukė Gamintojas Sveikatos Apsaugos Sterilių N95 sterilus, Didelio efektyvumo 1pcs/pak 50pcs/box

Vienkartiniai Kaukė Gamintojas Sveikatos Apsaugos Sterilių N95 sterilus, Didelio efektyvumo 1pcs/pak 50pcs/box

w179680

Nauja

Yra sandėlyje

€55.22 €24.85
Vnt.

Žymos: microwear l16, disponuoti kaukė, veido kaukė n95, balaclava kaukė, klijų pistoletas, 3m kaukė, n95, medicinos krūmynai nh, 3m kaukė n95, respiratorius n95 vaikai.

Produkto Aprašymas

Prašome būti maloniai pastebėjo: Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.Jūs galite pirkti produktus tik asmeniniam naudojimui.Tipas:N95 sterilūs kaukė Taikoma Žmonės:Suaugęs Standartas:GB19083-2010 m. Medžiaga:5 sluoksnių Išlydyti-prapūsti neaustinių Kilmės vieta:Kinija, Kinija Dydis:16*10cm Tipas:sulankstomas ausų linijos tipas Galiojimas:1 Metai Bakterijų filtravimo efektyvumas:95% Filtravimo efektyvumas ne-riebiai dalelių (>95% Įpakavimas:50pcs/box su dėžute Naudojimas:Anti-dulkių, smogo žiedadulkių MOQ:50pcs

Įspėjimai

1. Galiojimo šis produktas sterilizuotas yra vieneri metai, Prašome patikrinti datą ir pakuotė prieš naudojimą.Griežtai draudžiama vartoti, jei pakuotė yra pažeista 2. Sterilių produktų yra vienu metu naudoti tik.Pakartotinis naudojimas yra neleidžiamas.Jį sunaikinti po naudojimo. 3.Naudoti iškart po pakuotės atidarymo.Nepertraukiamo naudojimo neturėtų viršyti 4 valandų. 4. Naudokite atsargiai tiems, silpna širdis ir plaučiai.

Laikymo Sąlygos

Paketas turėtų likti nepakitęs, laikyti atokiau nuo drėgnų ir aukštos temperatūros ir saugoma ventilative vieta, be jokių korozinių dujų.

Kryptis Naudoti

1.Išimkite kaukę ir aukštyn sėdėti nosies tiltas įrašą įsitikinkite, kad kaukė visiškai uždengia nosį, burną ir smakrą, 2.Įgaubtas šoną į vidų, ir išgaubto pusės į išorę. 3.Vieta ausies kilpas aplink ausis, žiupsnelis nosies įrašą, kad tegul ji tilptų savo nosies ir veido

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai