20pcs N95 Sveikatos Apsaugos Chirurginės Veido Kaukė Medicinos Respiratorius Asmens Sveikatos Naudoti 1pcs/krepšys Greitas Pristatymas

20pcs N95 Sveikatos Apsaugos Chirurginės Veido Kaukė Medicinos Respiratorius Asmens Sveikatos Naudoti 1pcs/krepšys Greitas Pristatymas

w179927

Nauja

Yra sandėlyje

€21.95 €9.22
Vnt.

Žymos: rankinė, disponuoti kaukė, medicinos istrument, facemask su filtru, kaukė burną, elektrinis filtro kaukė, 3m kaukė n95, apsaugoti virusas, mans nagų kaukė, struktūra n95.

Ypatingas Pranešimas

Tai yra oficialiai registruota N95 medicinos apsaugine kauke Kinijoje.Karšto Vėjo Medvilnės sluoksnis pašalinamas ir daugiau 1 sluoksnio aukštos kokybės medicinos išlydyti-prapūsti audinys yra pridėta.Taip, ji jaučiasi plonesni lyginant su kaukėmis, su Karšto Vėjo Medvilnės, bet mūsų BFE yra ne mažiau kaip 99.8% ir lengviau kvėpuoti!Kaukės yra universalaus dydžio, produktų, todėl negali pažadėti 100% sandarinimo ant kiekvieno veido.Nosies reguliuojanti medžiaga gali būti naudojama geriau, fitnesas.Taip pat ausies lankeliu yra griežta tvarka traukti visą kaukė iki mažiau oro nutekėjimo.Kiekvienas klientas, kuris yra kaukė storis jautrūs, nori daugiau žodžių atspausdintas ant kaukės, nori kaukė būti 100% sandarinimo ant veido, ar nori komforto daugiau, nei saugumo, prašome donot pirkti.

Sekite MUS ir Gauti Papildomos Nuolaidos+ Dovanos

1. +1 vienetas NEMOKAMAI N95 medicininės kaukės, jei pirkti 2lots. 2. Pasekėjas kuponai

Yra N95 ir KN95 Našumą?

Kinijos N95 yra Sveikatos Apsaugos Veido Kaukė registruotas, Kinų Medicina Administravimo, apsaugos gydytojų ir slaugytojų, kurie dirba ligoninėse ir infectous darbo sąlygas.Už KN95 jei u wanna pirkti medicinos lygis, prašome atidžiai patikrinti, jei jie turi sveikatos aprašymą ant pakuotės.

Turinys

1. Produktai Renginiai 2. Kaina, Pakuotės ir Kaip Užsisakyti 3. Atitinka Standartus 4. Autoritetingas Bandymų Ataskaitos 5. Patogu Paketai 6. Gamintojų Pranašumus 7. Siuntos Pakuotės 8. Ypatingas Pranešimas 9. Klausimas ir Atsakymai

1. Renginiai

Bakterijų filtravimo effiency yra ne mažesnis nei 99.9%. (Prašome kreiptis į SGS bandymo ataskaitą žemiau).Kietųjų dalelių Filtravimo Efektyvumas yra ne mažesnis kaip 99.8%. (Didesnis nei N95 standartas filtravimo reikalavimas 95%.Pašalinti Karšto Vėjo Medvilnės sluoksnio ir papildomas 1 daugiau sluoksnis medicinos išlydyti-prapūsti audinio, kuris leidžia lengviau kvėpuoti ir daugiau comfortness, su padidintu filtravimo efektyvumas!

2. Kaina, Pakuotės ir Kaip Užsisakyti

Kaina: Vieneto kaina yra 10 vienetų N95 medicinos apsauginę veido kaukę.Paketai: Anglų paketą ir Kinijos pakuotėje yra visi CE kvalifikaciją.Komplekte N95 Medicinos Veido kaukės yra tos pačios, tiek Asmens Sveikatos Apsaugos Naudojimo.Jei reikia CE dokumentų siunta, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kuriuo metu.Kaip užsisakyti: Jei 10 vienetų N95 Medicininės kaukės reikia, užsakykite 1. Jei 20 vienetų reikia, prašome užsisakyti 2.

3. Vykdomosios Standartai

Suderinamas su abiem, 1. Kinijos nacionalinis standartas medicinos apsauginė veido kaukė GB19083-2010 M. IR 2. Europos Sąjungos standads medicinos veido kaukė EN14683:2019.

4. Autoritetingas Medicinos Kaukė Laboratorinių Tyrimų Rezultatai

TUV SUD, vieno iš labiausiai autoritetingų CE bandymo bendrovių. 1. Išbandyta Dalykų: Fizinio ir Mikrobiologinis tyrimas 2. Taikomi Kriterijai: EN14683:2019+AC:2019 (E) Priedas B, C, D ISO22609:2004 3. Bandymų Rezultatai Kietųjų dalelių Filtravimo Efektyvumas(PFE) Testas Diferencinio Slėgio Testas Sintetinio Kraujo Skverbties Bandymas PRAEITI Mikrobų Švara Testas

SGS-CSTC Standartų, Techninių Paslaugų(Shanghai) Narys SGS Grupė (SGS SA) Bakterijos filtravimo efektyvumas yra ne mažesnis kaip 99.8%.

Išsamių Bandymų Ataskaitos

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo išsamias ataskaitas dėl savo pobūdžio nuorodos.Mes tik parduodame geros kokybės ir tikrai naudingų produktų, todėl tikimės, kad klientai gali pasitikrinti ataskaitas ir pirkti kokybiškus produktus.

5. Patogi Pakuotė

Kiekvienoje Dėžutėje yra 25 uždaromos ir drėgmė-įrodymas, viena paketai, IR kiekvieną sandarioje pakuotėje yra tik 1 vnt N95 medicinos veido kaukė.

6. Iš Kinijos Top Medicinos Prietaisų Gamintojų

1. Dafang Gydymo Co., Ltd.įkurta 2004 m. yra išsamių medicininių produktų gamintojų su Kinijos oficialaus leidimo medicinos produktų gamyba. 2. Įmonė sertifikuota pagal ISO13485:2016 Medicinos Įrangos Kokybės Valdymo Sistema.Dafang-tai labiau apsaugotas!

7. Siuntos Pakuotės

Mes naudojame geros kokybės kartono ir sunku uždaromos popierinį maišelį su buble plastikinį maišelį viduje siųsti produktą ir suteikti produktus, bei apsaugos vežimo metu.

8. Ypatingas Pranešimas

Prašome būti maloniai pastebėjo: · Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje. · Jūs galite pirkti produktus tik asmeniniam naudojimui.

9. Klausimai ir Atsakymai

1. Kokie skirtingi tikslai, įvairios veido kaukės?Medicininė Paskirtis: Kinijoje, tik Vienkartinių Medicinos Veido Kaukė, Vienkartiniai Medicinos Chirurgijos, Veido Kaukė ir N95 Medicinos Apsauginė Veido Kaukė yra skirta medicinos naudojimo ir išbandyti atitinkamai.Civilinės Tikslas: Kinijoje, visos kitos veido kaukės, įskaitant Vienkartinius Veido kaukė, KN95 Veido Kaukė yra skirta ne medicinos naudojimo, pvz., filtravimo, dulkių, rūko, dūmų ir pan.Šios kaukės nėra bandomi medicinos kaukė ceriteria. 2. Yra medicininė kaukė tiesa medicinos naudojimo?Taip.DAFANG gaminti tik medicinines kaukes ir tiekė kinijos ligoninėse daugiau nei 17 metų. 3.Kas yra tas faktorius, kuris lemia kokybė kauke?Lydalo-prapūsti audinio nėra.Medicinos Išlydyti-prapūsti medžiaga yra specialiai sukurta, kad incease filtravimo efektyvumas.Net medicinines kaukes naudoti skirtingų kokybės išlydyti-prapūsti audiniai. 4. Kaip nustatyti, geros kokybės medicinos veido kaukę?Vienintelis būdas tai patikrinti savo bandymų ataskaita.PATIKRINKITE BFE DUOMENIMIS, didesnis, tuo geriau.Štai kodėl mes siūlome mūsų bandymų ataskaitą, mūsų klientams, ir tegul klientai žino mūsų produktai yra patikimi ir u r padaryti teisingą teisingą sprendimą. 5. Ką daryti, jei noriu pakeisti kai kuriuos informacija, prieš išvežant į savo šalį arba įdėti CE sertifikatas su vežimu ?Jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir mes padėsime.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai