80 Vnt 3 sluoksnis Vienkartinės Chirurginės Kaukės, Elastingas Lūpas Minkštas Kvėpuojantis Animacinių filmų Šuo Kovos su Gripo Higienos, Vaiko, Vaikams, Veido Kaukė

80 Vnt 3 sluoksnis Vienkartinės Chirurginės Kaukės, Elastingas Lūpas Minkštas Kvėpuojantis Animacinių filmų Šuo Kovos su Gripo Higienos, Vaiko, Vaikams, Veido Kaukė

w173960

Nauja

Yra sandėlyje

€83.67 €20.91
Vnt.

Žymos: šuo atstumti, šepetėlis veido, gėlių spausdinti kaukė, chewbacca kaukė, gręžinio fotoaparatas, šuo suppli, vaikų chirurginės kaukės, kaukė medikas, pet, šuo veido kaukė.

80 Vnt 3 sluoksnis Vienkartinės Chirurginės Kaukės, Elastingas Lūpas Minkštas Kvėpuojantis Animacinių filmų Šuo Kovos su Gripo Higienos, Vaiko, Vaikams, Veido Kaukė Produkto Aprašymas: Pavadinimas:Vienkartiniai Vaiko Sveikatos, Chirurginės Veido Kaukė Dydis:14.5x8.5cm Spalva :Balta braškių/Rožinė Meilė/Mėlyna Animacinių filmų šunys Sterilios: Taip Medžiaga:neaustinis Įpakavimas: 10vnt/maišas Pakavimo apima: 80Pcs Pareigos: Dulkių įrodymas, paukščių gripo,migla, dulkių, žiedadulkių, kietųjų dalelių KD2.5, bakterijų ir kt.Produkto funkcijos: 1.Trijų sluoksnių apsaugoti: neaustinis Išorinis Sluoksnis+Medicinos lydymo ir pūtimo būdu gautas Audinio Filtro Sluoksnis(Filtrai daugiau nei 95 proc. virusų)+Antibakterinis neaustinės medžiagos Vidinis Sluoksnis. 2. Plastiškumą nosies tilto ruože, Paslėpti pusių apriboto nosies.daugiau tinka visiems veido tipams. 3.Aukštos elastinga butas ausies dirželis.Nebus įtempkite ausis. 4.Vidinis sluoksnis:oda-draugiškas neaustinės .minkštas ir patogus Sumažinti tikimybę, odos alergijas. 5.Fizinio ultragarsinis suvirinimas.Užšifruotas suvirinimo taškas.Stipri ir patvari.Baudos kūrinys. 6.Tinka sandariai į veidą.Kaukės gali būti išplėsta iki 15cm.Prašome būti maloniai prašome pažymėti: ·Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje. ·Jūs galite pirkti produktus tik asmeniniam naudojimui.

Apie mokėjimas : priimame visais mokėjimo būdais, sąrašą įtrauktų www.poligon-1.lt.Apie laivybos: atminkite, rusijos pirkėjai ,Baltarusijos: naujas Rusijos politikos, rusijos pirkėjai turi reikalauti, kad pilnas pavadinimas sunkvežimis.Taigi, prašome rašyti savo vardą ir pavardę, kai tvarka yra išduotas.Tada jūs galite gauti savo prekes, kaip įprasta, ačiū!Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 1 dieną, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Apie atsiliepimą: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Grąžina prekes: Atkreipkite Dėmesį.Importo Muitinės dabar turi griežtus reikalavimus medicininės kaukės.Mes suprantame, kad daugelis klientų nesugeba bendrauti su Muitinės ir rezultatas grąžinimo!Taigi, jūs esate atsakingas už Muitinės formalumus, Mes suteikti jums su PI ir CE sertifikatą.Jums Reikia bendradarbiauti su muitinės teikti šias informacija!Jei prekes yra grąžinami.Mes neatsakome!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai