Veido Ultragarsinis Odos Skruberis Švaresnis Jonų Spuogai Blackhead Valiklis Šveitimas Kastuvas Valiklį, Veido Massager Odos Priežiūra

Veido Ultragarsinis Odos Skruberis Švaresnis Jonų Spuogai Blackhead Valiklis Šveitimas Kastuvas Valiklį, Veido Massager Odos Priežiūra

w168125

Nauja

Yra sandėlyje

€5.19 €3.53
Vnt.

Žymos: eskizų, hailicare laikysena, cleaner ultrason, ultrason odos skruberis, valyti veido, paraudimas ir lupimasis, odos galvaninis spa, skincar, oem ultragarso, pramoninės kosmetikos mašina.

Veido Ultragarsinis Veido Odos Skruberis Švaresnis Jonų Spuogai Blackhead Valiklis Šveitimas Kastuvas Valiklį, Veido Massager Odos Priežiūra

Ypatybė:

Su kastuvu galva sukasi ne 28000 kartų per sekundę suyra ir eksporto juoda galva, balta galva ir spuogai poras iš karto.

Naudojant žemos įtampos elektros energijos tiekimo, daugiau, saugus, ilgesnį gyvenimą.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 10 * 3.5 * 2.0 cm/3.93*1.37*0.78"

Naudojimo Būdas:

1. Švarios veido odos.

2. Naudokite tinkamas sutraukiantis vandens paglostyti visos dalys veidą tol, kol absorbcijos, taigi kad oda gali būti visiškai dezinfekuoti ir drėgna.

3. Pasirinkite tinkamą išvesties lizdas.Įjunkite maitinimą ir paspauskite maitinimo jungiklį.

4. Judėti lėtai srityje turi būti valomi, jūs galite pamatyti, kad blackhead, baltos galvos ir spuogai yra akimirksniu skyla ir eksportuojami.

5. Ant švarios odos po operacijos.

6. Nuvalykite ant galvos ir dezinfekuokite su alkoholio kito naudojimo.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Ultragarsinis Odos Skruberis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai