Didelės Galios Raumenų Masažas Ginklą Vibracijos Massager Theragun Po Sporto Suyra Pieno Rūgštis Malšinančius Skausmą, Atpalaiduoti kūno masajeador

Didelės Galios Raumenų Masažas Ginklą Vibracijos Massager Theragun Po Sporto Suyra Pieno Rūgštis Malšinančius Skausmą, Atpalaiduoti kūno masajeador

w84543

Nauja

Yra sandėlyje

€94.57 €47.28
Vnt.

Žymos: masažas raumenų ginklą, masažas theragun, pistoletas orbeez, raumenų skausmas, fylina masažas pistole, pistoletas massag, stiprintuvas e masažas ginklą, gun metal pistoletas, vyrų raumenų stimuliatorius, niūrus.

LOGOTIPO pritaikymas:

Gerbiami klientai, Mes esame patyrę dėl dropShipping Užsakymus ilgą laiką.Mes experence dėl spausdinimo LOGO OEM paslaugų ir padaryti aklas dropshipping greitai shipping.By beje,jei jums patinka mūsų parduotuvėje.Įrašykite mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę,spauskite"follow",tada jūs galite gauti savo naują atvykimo ir nuolaida informaciją laiko, sveiki atvykę dropshipping ir didmeninės!

Specifikacija:

Pavaros: 5 Galia:45W Greitis: 3000/min Medžiaga: ABS Plastiko Baterijos Talpa: 1500mAh Skaičius Masažo Galvutės: 4 vnt Dydis: Apytiksl. 22 x 18 x 6cm Poveikis: Sumažinti atsigavimo laiką, Padidėjęs kraujo srautas, Pašalinama pieno rūgštis, Spaudai raumenų mazgai, skaido rando audinį, Padidėjo svyruoja judesio.

Savybės:

● LED skaitmeninis displėjus. ● Ergonomiška silikoninė rankena, gali sumažinti išorinės jėgos. ● 4 pavara greičio reguliavimas, jutiklinis ekranas. ● Vibracijos principas kala stiliaus, stipri galia, kad masažuoti raumenis. ● Aukšto dažnio vibracijos, sklaidos nuovargis, gilus masažas, atpalaiduoja raumenis, sumažinti skausmą. ● 4 rūšių masažas galvos, pateikti patogus masažas patirties, o taip pat sumažinti žalą kaulai ir užstatų. ● Prietaiso naudotojui leidžia tiesiogiai tikslinėms teritorijoms, skausmingumas ir sumažinti skausmą, o taip pat sumažinti atsigavimo laiką, todėl svarbu produktas, bet sportininkas. ● Puikiai tinka pašildyti, skausmas reljefo, sužeisti raumenys, raumenų skausmas ir aktyvavimo, sandarumo parama; didinti aukštojo greitis didesnis ir stipresnis raumenų grupių. ● USB Įkraunamas, patogus ir paprasta naudotis.

Gerbiami pirkėjui:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas,ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai