4000r/min Terapija, Masažas, Ginklus, 6 Pavaros Raumenų Massager Sportas Masažas Mašina Atsipalaiduoti Kūno Lieknėjimo 5 Galvutės Su maišeliu LCD Ekranas

4000r/min Terapija, Masažas, Ginklus, 6 Pavaros Raumenų Massager Sportas Masažas Mašina Atsipalaiduoti Kūno Lieknėjimo 5 Galvutės Su maišeliu LCD Ekranas

w106114

Nauja

Yra sandėlyje

€28.78 €22.16
Vnt.

Žymos: masažas raumenų ginklą, pistoletas orbeez, fascial ginklą, vadovai gitara mašina, pistoletas massag, mini pranešimas ginklą, gun metal pistoletas, vyrų raumenų stimuliatorius, niūrus, elektros masažas stick.

Elektros Perkusinius Massager Mušamieji Masažas Gunss Rankiniai Terapijos Prietaisas Atsipalaiduoti Smūgio Vibraciją Giliuosius Raumenis

Techniniai duomenys:

Įtampos įėjimas:110~240V 50/60Hz

Ekranas: LCD Touch

Vardinė Įtampa: 13.3 V

Galia: 80W

Tipas: Li-ion

Talpa: 2400mAh

Be apkrovos Greitis: 4000r/min

Įkrovimo Laikas: apie 4,5 val

Naudojant Laikas: 2-4 valandos

Spalvos: Juoda/Sidabro/Aukso/Juoda/Raudona

Matmenys: 24.5x5cm/ 9.64"x1.96"

Kištukas: JAV (Mes išsiųsti su adapteriu, atsižvelgiant į jūsų šalį)

Privalumas:

√ Sumažinti atsigavimo laiką

√ Padidėjęs kraujo srautas

√ Pašalinama pieno rūgštis

√ Spaudai raumenų mazgai

√ Skyla rando audinį

√ Didesnės motionn

Savybės:

- 6 pavarų greičio reguliavimas, siekiant patenkinti skirtingus masažo poreikius.Leidžiant jums sutelkti dėmesį į didelį audinių darbą, padidinti apyvartą, arba judrumas.

- Su LCD ekranu, duomenų yra aišku.

- Ergonomiškas rankena, galima sumažinti išorinės jėgos.

- Vibracijos principas kala stiliaus, stipri galia, kad masažuoti raumenis.

- Nepriklausomą elektros energijos valdymo sistemos, įkrovimas ir iškrovimas daugiau pažangių, ilgesnė baterijos veikimo trukmė.

- Aukšto dažnio vibracijos, sklaidos nuovargis, gilus masažas, atpalaiduoja raumenis, sumažinti skausmą.

- Pritaikyti ergonomikos masažas galvos gali suteikti patogus masažas patirties, o taip pat sumažinti žalą kaulai ir užstatų.

- 5 rūšių masažas galvos, atsižvelgiant į vietą masažo pasirinkti masažas galvos, kad daugiau išsamus masažo patirtis.Standartinis masažas galvos tinka mažosioms raumenų grupėms.Didelis masažas galvos yra tinkamas didelėms raumenų grupėms.Kūgio formos masažas girdėti, yra sukurtas bendras dalys, giliųjų audinių, kritinių taškų.

- Prietaisas leidžia vartotojui tiesiogiai tikslinėms teritorijoms, skausmingumas ir sumažinti skausmą, o taip pat sumažinti atsigavimo laiką, todėl svarbu produktas, bet sportininkas.

- Nustatyti dažniai pagal paskirtį, už šyla, skausmas reljefo, sužeisti raumenys, raumenų skausmas ir aktyvavimo, sandarumo parama; didinti aukštojo greitis didesnis ir stipresnis raumenų grupių.

- 65dB, mažai triukšmo, yra ramu.Tyliai, palyginti su kitų masažas Gunss.Taigi, tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis ramioje masažas!Kompaktiškas ir lengvas, kad massager yra skirta būti vienodo dydžio, mažas ir lengva būti atliekami arround.Raumenų massager naudoja pulsuojanti vibracija teikti naudą sveikatai.Atneša pavargę kūno Atkurti gyvybingumą.

Pakuotė:

1 x Masažas Gunss

1 x Standdard Kamuolį Galva

1 x Mažas Butas Vadovas

1 x U Formos Galvos

1 x Trapecijos Silikagelio Vadovas

1 x Kūgio Vadovas

1 x Įkroviklis

1 x Pakavimo Dėžutė

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 2 cm klaidų,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai