Masažas Ginklą Gilus Raumenų Massager Raumenų Skausmas Massager Body Massager Exercis Fascial Ginklą Elektros Fitneso Lieknėjimo Skausmo

Masažas Ginklą Gilus Raumenų Massager Raumenų Skausmas Massager Body Massager Exercis Fascial Ginklą Elektros Fitneso Lieknėjimo Skausmo

w167919

Nauja

Yra sandėlyje

€97.10 €59.23
Vnt.

Žymos: masažas raumenų ginklą, pistoletas orbeez, vyrai treneris, fascial ginklą, vr kierat, pistoletas massag, Masažas pistoletas, pistoletas žaislas, gun metal pistoletas, mini raumenų masažas ginklą.

1. Išskirtinis Patentų Super Masažo Technologija,Palyginti Su Įprasta Masažas Ginklą,Masažas Komfortą Padidėjo 80% Tradicinis Masažas Ginklai Gali Būti Masažuojamas Greitai Pučia.Mes Modernizuotos Naujų Funkcijų, Kad Imituoti Dirbtinių Rankų Masažas,Ir Naudoti Kinų Masažo Terapija, Engti Kūno Masažas.Vibracija Gali Veiksmingai Padidinti Kraujo Apytaką Iki 80%,Gali Greitai Pašalinti Pieno Rūgštį Ir Sumažinti Nuovargį. 2.Nes Jis Yra Pagamintas Iš Aukščiausios Kokybės Medžiagų.ABS + PC + Aliuminio Lydinio.Svoris 0,6 KG Yra Tik 50% Paprastųjų Masažas Ginklą.Lengva Nešiotis,Net Vaikai Ir Vyresnio Amžiaus Žmonės Gali Lengvai Naudoti. 3. Naudoti Naujas Energijos 2500MAH Dideles Talpos Baterija.Jis Gali Trukti 8 Valandas Darbo Laikas,Greitas Įkrovimas Trunka Tik 1,5 Valandos. 4.Naudoti 60W, Galingas Ir Didelio Sukimo momento Variklis,Stipriausia Galios Masažas Ginklą. 5.Paslėpta Konstrukcija Dekompresija Ir Triukšmo Mažinimo Šilumos Išsklaidymo Uostas + Suvokti Smūgio Absorbcijos Dizainas.Silent Masažas 45 Decibelai, Kad Sumažinti Šilumos. 6.Meno IrGlausta Išvaizdą Dizainas Neturi Varžto Skylę, Kaip Visumos,Didelio Tikslumo Procesas Yra Naudojamas Sukurti Integruotą Uždaros Struktūros.Mes Nedaro Epidemija.Naudoti Veiksmingas Ir Greitas Pristatymas Metodus, Užtikrinti, Kad Kiekvienas Klientas Gali Gauti Paketą Kaip Įmanoma Greičiau.Siunta Per 24 Valandas Po Apmokėjimo.

Mes Ne Tik Parduodame Aukštos Kokybės Masažo Ginklus,Bet Taip Pat Suteikia Nemokamai Visą Gyvenimą Techninės Priežiūros Ir Geriausias Aptarnavimas Po Pardavimo.

Jei Produktas Sugenda,Mes Jį Pakeisti Nauju Gaminio Arba Jo Dalies Nemokamai!Tai Yra Mūsų Pasitikėjimo Produktų Kokybę Ir Mūsų Atsakomybę Vartotojams! 24 Valandų Internete Klientų Aptarnavimas Gali Jums Padėti Atsakyti Į Jūsų Klausimus!

Naujas Masažo Ginklą Funkcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai