Belaidžio "Bluetooth" Ryšio 5.0 Ausinės Stereo Verslo Laisvų Rankų Įranga Su Micphone Laisvų Rankų Ausinės, Išmaniųjų Telefonų Triukšmo Panaikinimo

Belaidžio "Bluetooth" Ryšio 5.0 Ausinės Stereo Verslo Laisvų Rankų Įranga Su Micphone Laisvų Rankų Ausinės, Išmaniųjų Telefonų Triukšmo Panaikinimo

w76381

Nauja

Yra sandėlyje

€3.99 €2.03
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, "bluetooth" laisvų rankų įranga noice, anuliuojant, mens "bluetooth" ausines, laisvų rankų įranga, handfree, S06, meuzi belaidės ausinės, "bluetooth" headphon, byla su belaidžio ryšio ausinių, "bluetooth" ausinės smart žiūrėti.

Aprašymas:

Savybės:

Bluetooth 5.0 Technologija: Priėmė 5.0 aukšto lygio Bluetooth protokolą schemą, tai "Bluetooth" Ausinės užtikrina stabilų ryšį, funkcinės gylis didinimo.

Pora: Nustatyta, greitas ir stabilus sujungimas su bet IOS " ir "Android" išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, MP3 grotuvai iki 49 pėdų (15m) atstumu.

180°Besisukanti: 180°Besisukantis ausinių, tiek kairės ir dešinės ausys gali būti dėvimi.Tik 13g lengvas, lengva nešioti visą dieną be jaustis svorio.Šios "Bluetooth" ausinės nesukels jokios naštos į ausis, taip užtikrinant ilgalaikį patogumą dėvėti.

Didelė Galia: Parengti projektavimas su daugiau baterijos energijos.Iki 60 valandų nepertraukiamo skambučius, 30 valandų muzikos grojimo laikas iki 180 dienų budėjimo režimu(Naudoti su įkraunama dėžutė).Tai gali pora lengvai su bet kuriuo dviejų "Bluetooth" prietaisų per vieną kartą.

Tiesa, Neskausmingas: Dirbtinės kūno inžinerijos dizainas leidžia patogiai dėvėti, silikono ausų kištukai, sklandžiai kreives, prie ausies galerija.Padaryti savo ausis, net ir pateiks jums geriau dėvėti patirtis.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Modelis: FC1

Tipas:Laisvų Rankų Įranga

"Bluetooth" Versija:5.0

Svoris:0.45 uncijos(13g)

balso transliacijos: telefono numeris

Paramos:ACC, HFP, HSP, A2DP ir AVRCP profiliai

Veikimo Diapazonas:iki 49 pėdų (15 m)

Signalo ir triukšmo santykis: ≥96dB

Atsparumas: 32Ω

Crystal dažnis: 40MHz

Jautrumas: -94dBm

Įkrovimo įtampa: DC5V 1A

Pokalbio Metu:60 val.

Muzika žaidimo Laikas:30 val.

Budėjimo Laikas:180 dienų

Įkrovimo Laikas:Apie 1,5 val.

Baterijos talpa: 170mAh

Įkrovimo dėžutės talpa: 800mAh

Pakuotė:

1 x "Bluetooth" laisvų Rankų įranga

1 x USB Kabelis

1 x Įkraunama dėžutė (pasirinktinai)

1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai