Tronsmart Onikso Ace Belaidės Ausinės Qualcomm aptX TWS Bluetooth 5.0 In-Ear Ausinių Triukšmo slopinimas su 4 Mikrofonai

Tronsmart Onikso Ace Belaidės Ausinės Qualcomm aptX TWS Bluetooth 5.0 In-Ear Ausinių Triukšmo slopinimas su 4 Mikrofonai

w117639

Nauja

Yra sandėlyje

€50.65 €25.32
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, sl tws ausinių, tronsmart, "bluetooth" auksas, aptx "bluetooth", snapdragon, fones sem fio, ios ausinių.

Tronsmart Onikso Ace Belaidės Ausinės Qualcomm aptX TWS 5.0 "Bluetooth" Ausinės, Triukšmo slopinimas su 4 Mikrofonai

Pastaba

Tronsmart naujo TWS laisvų rankų įranga Onikso Ace pritraukė viso pasaulio dėmesį, ir mainstream media, visame pasaulyje yra konkuruojančių ataskaitą, įskaitant didįjį portalas "Yahoo" ir "Forbes", viena iš pasaulio įtakingiausių žiniasklaidos."Forbes": Yahoo:

Produkto Renginiai

1. Tronsmart Onikso Ace TWS 5.0 "Bluetooth" Ausinės; 2. Palaiko Triukšmo Slopinimas; 3. Palaiko APTX su " Qualcomm® Chip; 4. Iki 24 valandų Grojimo; 5. Palaiko Garso Valdymas; 6. Palaiko Balso Asistentas ir Touch Kontrolės.

Prekės Aprašymas

Spalvingos Silikoninės Atvejais Ausinių

Penkių spalvų pasirinkimas

Pasirinkti vieną, kuri jums patinka

Originali Qualcomm®

Originali Qualcomm® chip teikia labiausiai stabilus ryšys, pristatymas išskirtinės savybės nuosekliai garso transliacijos.

Lossless Garso aptX

Tiesa Qualcomm® aptX™ garso technologija veikia su išplėsta 13mm vairuotojo pristatyti hi-ištikimybės studija kokybės garso, kad yra aiškus ir bassy. *Lossless aptX garso tik tiems, suderinamus prietaisus.

Itin Aiškiai ir Garsiai

4 mikrofonai ir Aplinkos Triukšmo šalinimo technologija garantija švarus ir stiprus ryšio kokybė.

Eikite Mono arba Stereo

Jums laisvę nešioti vieną ar abi ausines.

Vienas-Tap Control

Bakstelėkite ausinės švelniai, kad prieiga prie pagrindinės funkcijos lengvai, be pasiekti savo telefoną.

Slėgis-nemokamas Dizainas

Dėvėti pernelyg patogiai jaustis kaip nieko, kas ten yra.

24 Valandų Grojimo

Iki 5 valandų į vieną mokestį Iki 24 valandų krovimo dėklas *Visi duomenys, remiantis 50% garsumo lygį.Faktiniai rezultatai gali skirtis muzikos žanrų, garsumo lygio, aplinkos sąlygų bei dar daugiau.

Momentiniai Auto-Jungtis

Atidaryti dėklo dangtelis, ausines bus atpažinti ir prisijungti prie jūsų telefono akimirksniu.

IPX5 Sweatproof

Nuo prakaito, purslų ir lietaus.

USB-C Greito Įkrovimo

Nustatyta, stabilesnis ir greitesnis įkrovimas.

Voice Access"

Įjungti "Siri" ar "Google" asistentas iš ausines per paprasta bakstelėkite.

Pirkimo Pastabos

1. Apie Deklaruoti Vertė & Vardą Jei turite kokių nors specialių reikalavimų dėl,, palikite mums žinutę jūsų užsakymą, mes, kaip ir jūsų prašymą. 2. Apie Deklaraciją Kaina neįeina muitai.Jums gali tekti sumokėti muitai ir mokesčiai, prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei mokestis imamas pagal savo papročius, prašome turėti tai, mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, klientai yra atsakingi už užsakymą mokesčius.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius. 3. Po Pardavimo Pateikite mums įrodymų, vaizdo, jei produktai turi kokių nors problemų, gavusi siuntinį per 7 dienas, mes siūlome pakeisti arba grąžinti patvirtinę problema. 4. Atsiliepimų & Atsiliepimai Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą!Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą.Jūsų parama yra mūsų varomoji jėga, mes bus dirbti sunkiau ir toliau gerinti.Labai jums ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai