JBL MELODIJA 700BT Belaidžio "Bluetooth" Ausines Pure Bass Ausinės Žaidimų Sporto laisvų Rankų įranga Multi-Point Ryšio laisvų Rankų įrangą su Mikrofonu

JBL MELODIJA 700BT Belaidžio "Bluetooth" Ausines Pure Bass Ausinės Žaidimų Sporto laisvų Rankų įranga Multi-Point Ryšio laisvų Rankų įrangą su Mikrofonu

w139822

Nauja

Yra sandėlyje

€111.86 €89.49
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, headphon jbl, didelis jbl originalas, maršalo dalis, jbl melodija 500 bt, hyperx tastatur, bose vyras, earphon, žaidimų ausinės ausinės.

JBL Pure Bass Garsas

Daugiau nei 70 metų, JBL yra inžinerijos tiksliai, įspūdingas garsas rasti big venuesaround pasaulyje.Šios ausinės atgaminti kad pats JBL garso, perforavimo iš boso tai tiek giliai ir galingas.

Belaidžio "Bluetooth" Transliacijos

Belaidžiu ryšiu transliuoti aukštos kokybės garsą iš jūsų "Bluetooth®" įrenginių be nepatogus virvės.

27H baterija

Klausymasis belaidžiu ryšiu už 27 valandas.Įkraukite bateriją greitai per 5 minutes, įgyti daugiau 2 valandų įdomus.

Laisvųjų rankų įranga ir Balso Padėjėjai

Lengvai kontroliuoti savo garsą, valdyti savo skambučius ir triggle balso padėjėjų, iš savo ausines su mygtukais jūsų earcup.

Multi-Point Ryšys

Leidžia jums be vargo pereiti iš vieno "Bluetooth®" įrenginio į kitą.Jūs galite tiesiog perjungti iš vaizdo planšetiniame kompiuteryje, prie skambučio į savo mobilųjį telefoną, kad jūs niekada nepraleisite skambučio.

Lengvas ir sulankstomas dizainas

Lengvas ir kompaktiškas, sulankstomas dizainas daro šias ausines visada pasiruošę keliauti visur, kur jums eiti, o kamšalu earcup pateikti klausymosi palaimos ir panardinimas į garsą.

Nuimamas audio kabelis

Butas baterija?Išplėsti įdomus be galo su komplekte audio kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai