Didmeninės Akiniai Švaresnis Akinių Lęšių anti rūko akinių lęšių medžiaga 10 vnt.

Didmeninės Akiniai Švaresnis Akinių Lęšių anti rūko akinių lęšių medžiaga 10 vnt.

w67320

Nauja

Yra sandėlyje

€12.67 €11.40
Vnt.

Žymos: anti rūko purkštuvu, anti rūko medžiaga, anti rūko soray akiniai, lifeart anti rūko medžiaga, rūko akinius fasemask, anti rūko lapas, bi xenon rūko, antifog, anti rūko stiklo spray, vyras poncho.

Pranešimas:1 lotas=10 vnt,pavyzdžiui:jums pridėti 1,jūs gausite 10 vienetų;galite pridėti 2,jūs gausite 20 vienetų

Taikymo svetaines: maisto gaminimas, Sportas, Mankšta, Ratai, Karštą puodą TINKAMI PRODUKTAI Derva objektyvas, padengtas objektyvas, sportas akiniai, objektyvas, plaukimo objektyvas, organinis stiklas, neorganinio stiklo, optinio stiklo, vonios kambarys, šalmas ir kiti skaidraus stiklo ir plastiko ANTI-RŪKO INGREDIENTAI Organinių polimerų ir aktyvus, titano dioksidas (pagamintas iš ekologiškos ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, nekenksmingas žmogaus organizmui, stiklo ir derva) ANTIFOGGING PRINCIPAS Stiklo pluošto gijų sudėtyje yra specialių molekulių, gali būti, kad išvengti kondensato ant objektyvo drėgmės, nebėra neramus rūko.

NANO " ANTI-RŪKO VEIDRODIS MEDŽIAGA produkto Instrukcijas: Švarus objektyvo iki paraiškos geresnių rezultatų ir veiklos. 1.Kvėpuoti abiejose kiekvieno objektyvo. 2.Nuvalykite kiekvienas lęšis 10 sekundžių tolygiai. 3.Parduotuvės audiniu zip-lock maišą, ir būti sandarūs. 4.Jei reikia, kartokite 1 ir 2 5.Prašome neplaukite 6.Jei audinys tampa sausas,galite sterilizacija šiek tiek vandens į jį prailginti tarnavimo laiką. 7.Jei manote, kad per daug šlapias, kai jūs sunaikinti pirmą kartą.Po apliejimo, galite naudoti sausa šluoste, nuvalykite ir vėl. 8.Po apliejimo objektyvas,čia bus filmas apie objektyvas su anti-rūkas, kai kampas gali matyti vaivorykštės spalvų. 9.Su dauguma dangas, jis yra veiksmingas, tik jo veiksmingumas mažėja, dangų, kuri yra geros kokybės, hidrofobinės ir lipophobic danga.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai