Akinių Remonto Komplektas Akiniai Nuo Saulės Remonto Komplektas Su Nosies Pagalvėlės Varžtų Atsuktuvas Pincetas Žiūrėti Laikrodžio, Akinių Remontas

Akinių Remonto Komplektas Akiniai Nuo Saulės Remonto Komplektas Su Nosies Pagalvėlės Varžtų Atsuktuvas Pincetas Žiūrėti Laikrodžio, Akinių Remontas

w114942

Nauja

Yra sandėlyje

€14.35 €7.32
Vnt.

Žymos: ds atsuktuvas, akinių rėmeliai varžtai, šviesolaidiniai įrankių rinkinys, akinių remonto rinkinys, rinkinys torx, tweezer vaikų nosies, akiniai varžtas, žiūrėti remonto įrankių rinkinys " lige, karoliai remonto komplektas, ir cut filter jungiklis.

(Puikus remonto rinkiniu) Tai akiniai remonto rinkinys ateina su 13 dydžių varžtais, 6 x įvairaus dydžio atsuktuvas, multi - funkcija atsuktuvas, mažas pincetas, nosies pagalvėlės pakeitimus ir stiklo skudurėliu, kuris gali patenkinti dauguma remonto darbų, kad reikia varžtai, puikus remontas akiniai, akiniai nuo saulės, laikrodžių, mobiliųjų telefonų, laikrodžių ir kitų tikslių prietaisų.

(Multi-naudoti atsuktuvą) akiniai nuo saulės remonto komplektas įrengtas 3 1. atsuktuvu, kurie turi phillips galva, plokščia galva ir hex veržle vairuotojas, ypač sugriežtinti mažus varžtelius akiniai ir akiniai nuo saulės.

(Premium kokybė), kurios yra anti-rust, negali lengvai iš formos ir truks visą gyvenimą naudoti.

(Dėmesingas dizainas), Visi varžtai yra atskirai, dedami į skirtingus tinklus, pažymėta modelis varžtus, ant tinklelio, kuris yra patogiau jums pasirinkti tinkamą varžtą, be abejo.

(Lengva nešiotis) Visi priedai yra gerai supakuota į permatomą dėžutę, kad išlaikyti juos tvarka, nėra rizikos prarasti daiktai; tai smulkaus remonto rinkinys taip pat yra šviesos svorio, labai lengva atlikti net ir keliaujant.

Tai nešiojantiems varžtų rinkinys yra varžtai, kad ne tik skirtingo ilgio, dar svarbiau, jie yra įvairių skersmuo: 1, 1.2, 1.4, 1.6 mm, o kiti tik 1.2 ir 1.4 mm, naudojimo diapazonas yra platesnis nei įprastų akinių remonto komplektas.

1 žingsnis

Pasiimti varžtą su atsuktuvu

2 žingsnis

Pakeisti prarastą ar senas varžtai

žingsnis 3

Thghten varžtai su scredriver

žingsnis 4

Pakeisti senus nosies pagalvėlės naudojant įrengta premium pagalvėlės (3 poros bendrą nosis pad pateikta)

spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Plastikas, metalas

Pakuotės Turinys:

3 * Nosies pagalvėlės

1000 * Varžtai

7 * Atsuktuvas

1 * Pincetas

1 * Akinių valymo servetėlės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai