Foxanon 3D Spausdinimo LED Mėnulio Šviesos Jutiklinį Jungiklį LED Atostogų Žiburiai Kūdikiams, Vaikams, Vaikų, Kalėdinės Kūrybinės Dovanos, Namų Puošybai

Foxanon 3D Spausdinimo LED Mėnulio Šviesos Jutiklinį Jungiklį LED Atostogų Žiburiai Kūdikiams, Vaikams, Vaikų, Kalėdinės Kūrybinės Dovanos, Namų Puošybai

w63802

Nauja

Yra sandėlyje

€9.63 €6.75
Vnt.

Žymos: cigarų plakatas, e27 led lemputė ce, žmogus-voras kaukės spausdinti, foxanon led, mėnulio šviesos lempos qoran, foxanon, childs kambario apšvietimo, e27 r led lemputės, 3 spausdintuvą, vaikai balionas lempos.

Draugiškas Priminimas: 1.Jei pakuotėje yra prarastas, sugadintas ar neveikia ir t.t., Prašome susisiekti su mumis prieš Spręsti Bet kokius Ginčus ar nepalikdamos Jokių Neigiamų Atsiliepimų.Kaip profesionalus pardavėjas, Alibaba, mes tikrai padarysime viską, kad išspręstų visas problemas, efektyviai ir tinkamai.

Foxanon 3D Spausdinimo LED Mėnulio Šviesos Jutiklinį Jungiklį LED Atostogų Žiburiai

Kūdikių Vaikai Vaikams Kalėdų Kūrybos Dovanos, Namų Puošybai

Specifikacijos

Produkto Pavadinimas: 3D Mėnulio Šviesos

Gaminio Dydis:skersmuo 8cm 10cm, 12cm 15 cm 20cm 18cm

Gaminio Medžiaga: PVC + ABS + medienos laikiklis

spalva: Balta

Šviesos šaltinio tipas: LED lemputė

Įtampa: 5V

Galia: 4W

Baterijos talpa: 250MAh

Įkrovimo laikas: 6-8 valandų, darbo laikas: 8 - 30 val. (priklauso nuo ryškumo) Savybės 1. Touch 2 spalvų modeliai: balta, šiltai balta, palieskite Programą kopijuoklė, mėnulis yra šventa ir patrauklių simbolis žmogaus istoriją, todėl jums paslaptis, džiaugsmus, įsitikinimus ir romantika.Papuoškite savo pasaulį su šiuo mėnesiena - įdėti švelnus švytėjimas ant jūsų stalo ar spintelė.Žinoma, kaip dovana savo meilužio, Valentino Dieną, Naujųjų Metų, kai šalis į savo mylimam žmogui, manau, savo meilužio, be abejonės, bus labai palietė, suteiks romantišką atmosferą, todėl, kad jūs turite gražių Prisiminimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai