Fėja, Kalėdų Eglutė LED Nakties Šviesos 3D Stalo Lempa Vario Viela, Garliava Lampara Atostogų Apšvietimas Namuose Naujųjų Metų Dekoracija 2021

Fėja, Kalėdų Eglutė LED Nakties Šviesos 3D Stalo Lempa Vario Viela, Garliava Lampara Atostogų Apšvietimas Namuose Naujųjų Metų Dekoracija 2021

w117148

Nauja

Yra sandėlyje

€16.08 €10.77
Vnt.

Žymos: le pasakų užuolaidų šviesos, užduotis žibintai, lempos sienos, lempa led, el viela, lempos medis, 3d dragon lempos, 3d žmogus marškinėliai, arbol led, laidinio medžio šviesa.

Savybės:

1.Bonsai stiliaus dizainas, puikiai tinka namų puošmeną ant stalo.

kalėdų medžio šviesos papuoštas iš daugelio, šiltai balta LED žibintai.Aišku, spalvos, gėlės, rudas kamienas ir šakos, daugiau patrauklus nei tikrasis augalų bonsai.

2.Reguliuojamas: Patenkinti "PASIDARYK pats" reikia su reguliuojamo filialai.Jūs galite lenkimo, šakos ir medžio į bet kokios formos ar daugiau natūralaus medžio formos, kaip jums patinka.

3.Indoo: Saugos yra pirmas ir labai svarbus.Pagrindas stabilus stendas, Įrengta USB jungtis, gali būti naudojamos tiek patalpose .

4.Naudojimas: Idealiai tinka namuose, miegamasis, gyvenamasis kambarys, balkonas, balkono langą, darbo kambarys, vaikų kambarys, restoranas, veranda, pavėsine, lentynos, Kalėdų, Naujų Metų, šalys, gimtadienio, vestuvių ceremonija, vakarienę apdaila.

Specifikacija:

Skaičių LED Šviesos: 108pcs(Gaisro medžio šviesos)/36LEDS(pearl medžio šviesos)

Medžiaga: Plastiko ir Vario viela

Prekės pavadinimas:Kalėdų Sveikinimą Medžio Šviesa

Maitinimas: USB DC5V + 3xAA Baterijos 1,5 V

Jungiklis:Touch

Aukštis: 50cm-60cm

Pagrindo Skersmuo: 12 cm

Spalvų LED Šviesos: Šiltai balta /balta/spalvinga/rausva

Šviesos srautas :1000 (LM)

Produkto pristatymas: 36leds-Pearl Medžio Šviesa/108leds-Varis Medžio Šviesa

Gaminio dydis: bazė 12cm. 36 heads - aukštis pearl medis yra apie 45cm, 108 vadovai - aukštis vario medis medis yra apie 50cm, ir pagrindo jungiklis yra touch tipo, kuris yra daugiau high-end atmosfera.

Pakuotė:

1x Kalėdų Sveikinimą Medžio Šviesa

1x Kabelis USB linija

1x Jungiklis Bazės

Tikslas:

Kambario dekoracija, fotografavimo, parduotuvėje ekrane, gimtadienio, metinių dovana, tinka visos scenos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai