12pcs LED Elektroniniai Flameless Sūpynės, Žvakė Žvakės Šviesos baterijomis, partijų Vestuvių, Gimtadienio Šventė Dekoras

12pcs LED Elektroniniai Flameless Sūpynės, Žvakė Žvakės Šviesos baterijomis, partijų Vestuvių, Gimtadienio Šventė Dekoras

w175239

Nauja

Yra sandėlyje

€15.68 €9.41
Vnt.

Žymos: led arbata, žvakė led saulės, žvakė turas, žvakė gaisro, žvakė poveikis, candl, žvakė ledo, žvakė flameless, žvakė led sūpynės, ganesh.

★ Šių flameless žvakės pagamintos iš pp saugi medžiaga, jokios ugnies ar karštu vašku, be rūpesčių apie apsaugą nuo gaisro ar užsidegimo rizika.

★ Visiems, kurie turi vaikų ar privatumo didinimo technologijų ir turi padaryti be tikrosios žvakės, bus rasti tikrai gražus alternatyva čia.Net lauko grupė terasa gali būti prieskoniais veiksmingai.

★ Universalus ir daugiafunkcinis mirgėjimas žvakės flameless led lemputės yra ideali dekoracija.Jis gali būti naudojamas paprastai gimtadienio ir Kalėdų ir namų reikmenys ir barai & hotels & šalių & šventės ir vestuvių ar kitomis progomis.

★ Lengva naudoti, šviesa ateina su baterijomis, kurios gali būti lengvai pakeistas per skirtuko apačioje.On / off jungiklis lengva operacija apačioje žvakė.

★ Laikmačio funkcija: nėra šviesos, iki 6 valandų, 18 valandų ir eina automatiškai vėl tuo pačiu metu kitą dieną.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai