200pcs Šokolado Įvyniojimo Šokolado Popieriaus Saldainiai Puodelių Dėklas Popierius, Desertas Šokolado Bazės Pakuotės Įdėklų, už Gimtadienio, Vestuvių (Bl

200pcs Šokolado Įvyniojimo Šokolado Popieriaus Saldainiai Puodelių Dėklas Popierius, Desertas Šokolado Bazės Pakuotės Įdėklų, už Gimtadienio, Vestuvių (Bl

w5954

Nauja

Yra sandėlyje

€16.34 €9.80
Vnt.

Žymos: dėklas, protingas dėklas, biuro popieriaus dėklas, desertas plokštės, moteris piktžolių dėklas, eid dėklas, rašiklio laikiklis, ekologinio dėklas, dėklas taurė, popieriaus ritinio dėklas.

Aprašymas

Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės popieriaus.Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės maisto klasės popieriaus pagaminti aukštos temperatūros varža, pergamentinis, puikus sprendimas papuošti ir formuoti savo šokoladas, tokių kaip nuotakos dušas, skurdus chic, derliaus arbata šalys, kūdikių dušai ir gimtadienio šventės.

Funkcija

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Popierius.

- Dydis: 3,5 x 3,5 x 0,5 cm.

- Puikus turėtojas rūšiavimo šokolado.

- Pagaminti iš maisto kokybės popierius, saugus ; patvarios, siekiant patenkinti savo dienos kepimo naudoti

- Padaryti jūsų vyniojimo atrodyti mielas ir įdomus, geriausias apdailos priedai jūsų vakarėlį, vestuves, festivalis, šokolado gamybos.

- Puikus partija pasisako: idealiai tinka duonos šalis,gimtadienio, kūdikio dušas, vestuvės, valentino diena, vestuvių dušas, arbata šalis, jubiliejus, skalės padalos ir kt.

- Gražus spalvų ir stilių, galite padaryti savo šaliai, būti patrauklus ir įspūdingas, ir kiekis yra pakankamai didelis, kad atitiktų jūsų įvairioms reikmėms.

200 x Šokolado Įvyniojimo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai