Pica Dėklas Kepimo skardos su Rankena Pica Visos Breadboard Mediniai Pica Valdybos Vakarų Kepsnys Plokštė Tortas Plokštė, Virtuvės

Pica Dėklas Kepimo skardos su Rankena Pica Visos Breadboard Mediniai Pica Valdybos Vakarų Kepsnys Plokštė Tortas Plokštė, Virtuvės

w141206

Nauja

Yra sandėlyje

€5.40 €4.00
Vnt.

Žymos: maisto dėklas, kaubojus, mb102, visos pica, virtuvės skalbiniai saugojimas, šokolado formos, tortas dekoro priemonė, ceram plokštė, dekoro dėklas, padėklai dekoratyvinis rosegold.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Savybės:

1. Mėgautis maistu: Jūs galite naudoti ją padaryti, bet skanus maistas.Nustebinkite šeimą ar draugus.

2. Medžiaga: Pagaminti iš kruopščiai atrinktų medienos medžiagų iš visų pusių pastovumo ir išvaizda.Aliejus ir įsitikinkite, kad jis bus vis dar būti jūsų stalo, už metus į priekį.

3. Storio Rankena: lenkta rankena dizainas yra stilingas, lygus, patogus, bet ir stilingas.

4. Aišku, tekstūra: tekstūros yra aiškiai matomi, paviršius yra poliruotas, ir tekstūros kiekviena lenta yra unikalus, kuris yra gamtos dovana.

5. Atgal šlifavimo; medžio lentų yra poliruoti ir labai apvalus, gali būti naudojamas iš abiejų pusių, tiek sveiką ir ekologišką.Techniniai duomenys:

Medžiaga: Saugus ir švarus buko

Dydis: apie 20*13*1.5 cm/ 7.87*5.12*0.59 colių Produkto pakuotė:

1x Pica Dėklas Pastaba:

1. Tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo spalvų vaizdą dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2 cm skiriasi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai