2020 M. Namo Tipas Dervos Saugojimo Dažytos Paletė Dėklas Papuošalai Ekrano Plokštė Karoliai, Žiedas, Auskarai, Ekrano Lovelio Apdaila Organizatorius

2020 M. Namo Tipas Dervos Saugojimo Dažytos Paletė Dėklas Papuošalai Ekrano Plokštė Karoliai, Žiedas, Auskarai, Ekrano Lovelio Apdaila Organizatorius

w83311

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93 €2.36
Vnt.

Žymos: dėklas, dramblys papuošalai plokštė, namų, maisto dėklas, nagų akrilo dėklas, patiekalas, padėklai dekoratyvinis rosegold, vyrų papuošalai dėklas, ekrano dėklą, papuošalai plokštė.

Savybės: Dervos medžiagos

Paletėje yra pagamintas iš aukštos kokybės dervų medžiagos, spalvos ir tekstūros kiekvienas elementas yra skirtingi, priekyje yra lygus ir atgal, yra matinio stiklo.

Daugiafunkcinis

Paletėje yra tinkamas saugojimo dėklas papuošalai ir taip pat, kaip ir saugojimo dėklas vaisių tortas desertai.Jis gali būti naudojamas saugoti papuošalai, mažus daiktus arba virtuvėje, padažai.

Platus taikymas

Paletės gali kaip saugojimo Papuošalai, auskarai, žiedai, auskarai, kosmetikos ir pan.Jis yra plačiai naudojami papuošalų fotografavimas, ekranas, nagų ekranas, pigmentinis dažymas ir kt.

Apdaila

Šios dervos dėklas turi iš viso keturių spalvų, kurios visos yra labai gražios.Elegantiškas dizainas, puikiai tinka bet kokio stiliaus namų puošmena, parduotuvė ekranas ir asmeniniam naudojimui.

Specifikacija:

Tipas: Dervos Paletė

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Derva

Spalva: Juoda/Mėlyna/Balta/Rožinė

Dydis:10.5*9.0 cm/4.1*3.5 colių

Grynasis svoris: 60.0 g/oz 2.12

Pakuotė:

1 * Derva Paletė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai