Sonoff IP66 atsparus Vandeniui Paskirstymo Dėžutės Atveju, atsparus Vandeniui Apvalkalas Paramos Sonoff Pagrindinio R2/Dual/Pow R2 "Wifi Smart" PASIDARYK pats " Ewelink Jungiklis

Sonoff IP66 atsparus Vandeniui Paskirstymo Dėžutės Atveju, atsparus Vandeniui Apvalkalas Paramos Sonoff Pagrindinio R2/Dual/Pow R2 "Wifi Smart" PASIDARYK pats " Ewelink Jungiklis

w44206

Nauja

Yra sandėlyje

€7.34 €5.87
Vnt.

Žymos: mini sonoff, moeshouse wifi jungiklis modulis, perjunkite wi-fi, r2 sonoff, ewelink jungiklis, "siemens" jungiklis, sonoff jungiklis, pow r2 sonoff, sonoff fob, sonoff 8ch pro r2.

Metinės Kalėdos artėja.Atėjo laikas įkvepianti geeks pradėti savo X-mas apšvietimo projektą.

Čia, norime pasidalinti su jumis įdomių naujų produktų: IP66 atsparus Vandeniui Atveju, kuriuos galite naudoti, kad jūsų lauko Kalėdų eglučių apšvietimo.

Specifikacijos IP66 atsparus Vandeniui Atveju

Vandeniui Lygis: IP66

Korpuso Medžiaga: ABS V0

Skaidrus Medžiaga: PC V0

Matmenys: 132.2*68.7*50.1 mm(L*W*H)

Svoris: 145.0 g

Problemos ir Sprendimai:

Skaityti išsamią DUK Itead Smart Home Forumas.Jei žemiau atsakymus negalima išspręsti jūsų problemą, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

1. Mano prietaise yra papildomas sėkmingai, tačiau lieka "Offline".

Atsakymai: naujai pridėtą įrenginį reikia 1-2 min prijungti prie savo maršrutizatoriaus ir Interneto.Jei jis lieka neprisijungęs ilgą laiką, prašome spręsti problemą, žalias led būsenos:

1.1. Žalia lemputė greitai mirksi vienu metu ir kartojasi, o tai reiškia, prietaisas nepavyko prisijungti prie maršrutizatoriaus.Priežastis gali būti įvedėte neteisingą WiFi slaptažodį ar jūsų prietaisas yra per toli nuo maršrutizatoriaus, kuris sukelia silpną WiFi signalą.Prietaisas negali būti pridėta prie 5G-wifi maršrutizatorius, tik 2.4 G-wifi-GERAI.Pagaliau, įsitikinkite, kad kelvedis MAC-atidaryti.

1.2. Žalia lemputė lėtai mirksi vienu metu ir kartojasi, o tai reiškia, kad prietaisas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus ir serverio, bet nepavyko, pridedami prie prietaiso sąraše.Tada įjungti prietaisą vėl, jei ji dar neveikia, tiesiog pridėkite prietaisą iš naujo.

1.3. Žalia lemputė greitai mirksi du kartus ir kartoja, tai reiškia, kad prietaisas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus, bet nepavyko prisijungti prie serverio.Tada prašome patvirtinkite, WiFi maršrutizatorius veikia normaliai.

2. Kodėl APP neranda prietaiso porą statusas?

Atsakymai: tai todėl, Kad savo telefono laikinąją atmintį.Prašome uždaryti WLAN jūsų telefono tada atidarykite jį po minutę.Tuo pačiu metu, išjunkite prietaisą, jei galite, tada galios iki bandykite dar kartą.

3. Mano WiFi yra pasibaigęs, galiu prijungti prietaisus prie LAN?Gali mano telefono būti tiesiogiai prijungtas prie prietaiso hotspot?

Atsakymai: į Sonoff Pagrindinio ir Sonoff RUSIJOS paramos, kad būtų kontroliuojama LAN.

4. Žalia led išlaiko išjungti, net jei prietaisas yra įjungtas.Paspauskite mygtuką, tačiau prietaisas neveikia.

Atsakymai: grandinės gali būti pažeista, prašome siųsti jį atgal bandymų.Grįžti laivyba pašto ir pakavimo bus ne pirkėjo sąskaita, jei prietaisas yra pažeistas pirkėjo, ir pirkėjas turėtų prisiimti papildomų remonto išlaidų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai