Varžtas Shield V3 Terminalo Plėtros Valdybos Suderinama su UNO R3 Interaktyvios Žiniasklaidos, Moudle už Arduino

Varžtas Shield V3 Terminalo Plėtros Valdybos Suderinama su UNO R3 Interaktyvios Žiniasklaidos, Moudle už Arduino

w176984

Nauja

Yra sandėlyje

€4.17 €3.25
Vnt.

Žymos: arduino r3, arduino varžtas, arduino ethernet, arduino skydas, arduino varžtas skydas, arduino shield terminalas, arduino plėtros valdybos uno, arduino varžtas terminalas, arduino nano, arduino valdyba.

1.Aukštos kokybės --- terminalo plėtros tarybą gali būti tiesiogiai prisukamas prie terminalo ant sriegio, kuris yra patikimas ir patogus. 2.Ji taip pat padidėjo kaiščių, kad lengvai prijungti prie skaitmeninių ar analoginių daviklių.

3.Daugiau Lengva Dirbti --- Jis gali būti dedamas į už Arduino valdytojas.Jūs galite naudoti šią shield išgelbėti save nuo blogų uosto ryšį.

4.Daugiau Patikimos --- Jaustis saugūs, su šia Arduino-suderinama varžtas skydas.Abi skydo yra skaldytų iš šono, dėl minėto sprendimo Arduino, kad galima pasiekti viską, apie pagrindines dėl minėto sprendimo Arduino valdyba.

5.Paraiška --- Sraigtiniai shield V3 terminalo plėtros valdybos Arduino suderinama su UNO R3.Gerai Įrengta --- Krovimas antraštes, taip pat įtraukiami, todėl jums gali krūva daugiau skydai, ant viršaus Galite tiesiogiai įskiepį jutikliai ir actuators iki varžtų skydas.

Medžiaga:Plastikas + metalas

spalva:raudona

Pakuotės Turinys:

1 * Plėsti Terminalo Valdybą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai