Sonoff SV Saugios Įtampos WiFi Belaidžio tinklo Jungiklis Modulis Laikas Remti Antrinių Plėtra 5-24V, skirtų "IOS", "Android" Smart Home

Sonoff SV Saugios Įtampos WiFi Belaidžio tinklo Jungiklis Modulis Laikas Remti Antrinių Plėtra 5-24V, skirtų "IOS", "Android" Smart Home

w153854

Nauja

Yra sandėlyje

€10.52 €6.84
Vnt.

Žymos: sonoff, mini sonoff, sonoff interruptor, moeshouse wifi jungiklis modulis, mini sonoff jungiklis, r2 sonoff, sonoff sv galia, sonoff jungiklis, sonnoff 4, homekit jungiklis.

Sonoff SV yra mažas elektros energijos tiekimo Sonoff versija,kuri palaiko 5-24V maitinimo.Elektros energijos tiekimo atskyrimas leidžia kontroliuoti tiek AC ir DC maitinimo, nors kai suvirinimas yra reikalingas šiam tikslui.Ji turi GIPO remti skirta vidurinių plėtros.Šis produktas neturi 433 RF funkcija ir "shell".

Sonoff SV prieinamą prietaisą, kuris suteikia klientams protingo namo " valdymo.Tai yra WiFi pagrįstas belaidžio tinklo jungiklis, kuriuo galima prisijungti prie įvairių prietaisų.Sonoff SV perduoda duomenis į debesų kompiuterijos platformą, WiFi maršrutizatorius, kurios leidžia vartotojams nuotoliniu būdu valdyti visus prijungtus prietaisus, per mobiliųjų aplikacijų eWeLink.Debesis serverio Sonoff SV " Amazon AWS pasaulio serverį.

Sonoff SV daro visi namų apyvokos prietaisai protingas.Kaip ilgai, kaip mobiliojo ryšio tinklo, vartotojai gali nuotoliniu būdu, kontrolės prietaisai, sukant juos išjungti iš bet kur ir bet kada.Kita funkcija yra nustatytas laiko grafikas prietaisų, kurie gali būti atgalinės atskaitos, planuojama on/off, ir taip gali, padėti klientams išlaikyti lengvo gyvenimo.

Judriojo taikymo eWeLink leidžia klientams kontrolės prietaisai lengvai.IOS programos versiją galima parsisiųsti iš "App Store", o "Android" versiją "Google Play".

Check out nuostabios savybės Sonoff žemiau:

Savybės Palaiko 5~24V maitinimo.Palaiko greitai sukonfigūruoti SSID ir slaptažodis per APP.Automatiškai palaiko prisijungti prie serverio registruoti ir atnaujinti būseną info.Palaiko sekimo įrenginio būseną ir laiku nuotolinio valdymo per eWeLink.Palaiko parametras max 20 laikas užduotys, už kiekvieną įrenginį.Rezervai GIPO remti antrinių plėtros.Palaiko daug WiFi pagrįstas smart įsijungia viena išmaniųjų telefonų

Problemos ir Sprendimai

Skaityti išsamią DUK Itead Smart Home Forumas.Jei žemiau atsakymus negalima išspręsti jūsų problemą, prašome pateikti atsiliepimus apie eWeLink.

1. Mano prietaise yra papildomas sėkmingai, tačiau lieka "Offline".

Atsakymai: naujai pridėtą įrenginį reikia 1-2 min prijungti prie savo maršrutizatoriaus ir Interneto.Jei jis lieka neprisijungęs ilgą laiką, prašome spręsti problemą, žalias led būsenos:

1.1. Žalia lemputė greitai mirksi vienu metu ir kartojasi, o tai reiškia, prietaisas nepavyko prisijungti prie maršrutizatoriaus.Priežastis gali būti įvedėte neteisingą WiFi slaptažodį ar jūsų prietaisas yra per toli nuo maršrutizatoriaus, kuris sukelia silpną WiFi signalą.Prietaisas negali būti pridėta prie 5G-wifi maršrutizatorius, tik 2.4 G-wifi-GERAI.Pagaliau, įsitikinkite, kad kelvedis MAC-atidaryti.

1.2. Žalia lemputė lėtai mirksi vienu metu ir kartojasi, o tai reiškia, kad prietaisas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus ir serverio, bet nepavyko, pridedami prie prietaiso sąraše.Tada įjungti prietaisą vėl, jei ji dar neveikia, tiesiog pridėkite prietaisą iš naujo.

1.3. Žalia lemputė greitai mirksi du kartus ir kartoja, tai reiškia, kad prietaisas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus, bet nepavyko prisijungti prie serverio.Tada prašome patvirtinkite, WiFi maršrutizatorius veikia normaliai.

2. Kodėl APP neranda prietaiso porą statusas?

Atsakymai: tai todėl, Kad savo telefono laikinąją atmintį.Prašome uždaryti WLAN jūsų telefono tada atidarykite jį po minutę.Tuo pačiu metu, išjunkite prietaisą, jei galite, tada galios iki bandykite dar kartą.

3. Mano WiFi yra pasibaigęs, galiu prijungti prietaisus prie LAN?

Atsakymai: į Sonoff SV palaiko būti kontroliuojama LAN(Atnaujinti 15/10/2017, LAN funkcija buvo sustabdyta).

4. Žalia led išlaiko išjungti, net jei prietaisas yra įjungtas.Paspauskite mygtuką, tačiau prietaisas neveikia.Pakavimo Sąrašas: 1pcs Sonoff SV Apie Shippment

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.Mes darome shippment per 2-15 dienų po mokėjimo tikrinimo.

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už galimą užsakymą atidėti.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

7 Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar impot mokesčių.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai