Karjeros Lenktynių Vairas Parama Logitech G25 G27G29 ir G920 Veidrodėliai Vairo Logitech Varantys Stovėti Suderinama withT300RS

Karjeros Lenktynių Vairas Parama Logitech G25 G27G29 ir G920 Veidrodėliai Vairo Logitech Varantys Stovėti Suderinama withT300RS

w42992

Nauja

Yra sandėlyje

€54.88 €50.49
Vnt.

Žymos: paprasta keramikos ratas, Nerūdijančio Plieno, paramos pc žaidimų, amatų, kasybos įrenginys rinkinys, varnas 2, "logitech" pelės, keramika keramikos ratas, g29 logitech, stovas logitech g25.

Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovas "Logitech" G920 Suderinama su Thrustmaster T300RS, TX F458 & T500RS

Skelbimas:

1. ES MUMS AS GALI šalyse, mes pristatymo elementus iš užsienio sandėlių .D grindų iki durų paslauga

Pristatymas greitas 、 patogus ir efektyvus .Becuse mes turime mokėti tarifą, todėl Nemokamai-mokestis už užsakymą!

2.Kliento iš Tailando, Rusijos, Baltarusijos, Kazachstano ir Ukrainos, Kirgizijos , mes galime laivas iš Kinijos tiesiogiai.Nuo durų iki durų kainos yra pigus, prašome susisiekti su manimi.

3. Apie kitas šalis, mes, bendradarbiavo laivybos agentas krovinių nuolaidas .

4. Daugiau nei trys mašinos, prašome susisiekti su tiekėjo gauti daugiau taikomos nuolaidos!

Savybės Ir Informacija

【AUKŠTOS KOKYBĖS】- lenktynių rato stovas priima aukštos koncentracija anglies plieno rėmas, suteikia maksimalų stabilumą, saugumo ir tvirtumo.Sunku sumontuoti varantys stovėti, negali judėti arba nukristi, kai jums lenktynes. 【NEMOKAMAI PADARINIŲ】- Visiškai reguliuojamo aukščio ir pokrypio kolonėlė, užtikrinant patrauklią ir lanksčią žaidimo patirties.Tai lenktynių simuliatorius kabinos leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių naudoti.Pedalo plokštė yra taip pat reguliuojamas kampas, sukurta jūsų patogumui. 【PLATAUS SUDERINAMUMO】- Tai vairas stovas tinka Logitech G25, G27, G29, G920; Tinka Thrustmaster T300RS, TX F458 & T500RS; Tinka visiems Fanatec ratai; Kitas ratų gali būti prispaustas.Pranešimas: varantys, shifter ir pedalai neįskaičiuotos. 【Patogi】- sumontuotas pavarų shifter laikiklis, kuris gali būti montuojamas ant abiejų pusių.Tai lenktynių simuliatorius, tinka tiek kairiarankiams, ir dešiniarankiams žaidėjams. 【LENGVAS MONTAVIMAS ir SAUGOJIMO】- lengva surinkti padedant priedai.Vairavimo simuliatorius sėdynę galima sulankstyti per kelias sekundes turi būti supakuoti toli ir būti saugomas, kai jo nenaudojate.Puikus žaidimas, žaidėjai, kurie turi ribotą atminties.

Produkto aprašymas:

Dydis: G920

Šis vairas stendas yra puikus sprendimas tiems, kurie nori mount jų vairai ir pedalus ergonomiška rasės poziciją, bet neturi vietos full-size bolidą ir reikia saugojimo funkciją.Šis įrenginys raukšlės greitai ir sumažinamas, stebėtinai mažas dydis, kuris leidžia realiu galimybe vartotojams, kurie turi ribotą plotą ir ribota vietos.

Pagamintas iš plieno vamzdžiai lauke, tai vairas turėtojas yra labai kietas.Gumos kojų kartu su plieno vamzdžiai užtikrinti sklandžią vairavimo patirtį.Šis vairas paramos funkcijos 2-atramų dizainas, kuris suteikia didesnį tvirtumą ir geriau susipažinti su "Heel n Kojų" vairuotojo pedalai.Jis taikomas bet kurioje situacijoje, iš vairuotojo su biuro kėdės prie valgomojo kėdės ir net sofos.Didelis vamzdžio galinėje apatinėje bėgelius galima greitai reguliuoti į vidų, arba į išorę.

Kaip prijungti vairo savininkas?

Tiesiog anuliuoti dviejų mažesnių "knobs" ir liftas dviejų skyrių stiebo norimą kampą (ten yra du kampas funkcijos) ir įdėkite ir vėl priveržkite varžtus.Galiausiai, atsukite du varžtus ant sijos ir liftas bazės vairą į reikiamą aukštį (begalinis reguliavimas) ir priveržkite juos dar kartą.

Suderinama su:

1. Logitech G25, G27, G29, G920.

2. Thrustmaster T300RS, TX F458 ir T500RS.

3. Visi fanatec ratų.

4. Kitas ratų gali būti pritvirtinti.

Atminkite:

Šis pardavimas yra tik GT Omega vairas paramos ir Pavarų Mount V2 pavarų perjungimo svirties.Lenktynių ratų, pedalo ir pavarų neįtrauktos į šį pardavimas!Funkcija, Naujas V2 dizainas remiasi DELUXE linijos leidžia tvirtesnes, stipresnis ir kietesnės Kolonėlė prie 2 skirtingų kampų Rato stovas reguliuojamas kampas ir aukštis Varantys plokštė yra reguliuojamas kampas Aišku, pedalas prieigos, Nr. baras viduryje blokuoti pedalus.Sulankstomas, lengvai laikymo Stovas turi keturis reguliuojamas guma pėdų, kad jis yra gražus ir stabilus ir nebus ženklo, bet grindys iš Anksto pragręžtas už "Logitech" G920 vairo, pedalo ir pavarų perjungimo rankenėlės; tinka ratams, kad gali būti prispaustas prie stalų Specifikacijos Medžiagos: Plienas, Spalva: Juoda Bazės dydis: 22,5 x 19.5 cm / 57 x 49 cm (LxW) Aukščio reguliavimas rato stovas: 22-30 cm / 56-78 cm Pakuotės dydis: 24 x 21 x 7 cm / 60 x 52 x 16 cm G. W.: 31 svarų / 14 kg Pakuotės Turinys 1 X Vairas Stovas 1 X Įrankių Shifter Mount V2 6 X M6 Varžtais prie Hardmount Savo Rato ir Pedalų 5 X Veržliarakčiai(2xOpen Pabaigos Veržliarakčiai & 3xAllen Raktus), siekiant Užtikrinti Savo Vairas, Pedalai ir Shifter Mūsų Stendas 4 X Kaklaraištis-paslaptyje Išlaikyti Savo Laidų Linija, 1 X Instrukcijos anglų kalba

Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai