3 1. Automobilinis Įkroviklis Baterijos Įkrovimo Adapteris Siųstuvas Pakeitimas 36" Ilgis DJI Phantom 3 Pro/Adv SE Drones

3 1. Automobilinis Įkroviklis Baterijos Įkrovimo Adapteris Siųstuvas Pakeitimas 36" Ilgis DJI Phantom 3 Pro/Adv SE Drones

w99371

Nauja

Yra sandėlyje

€16.88
Vnt.

Žymos: dji įkvėpti 1 baterija mod, gabalas dji phantom 3, devialet, krepšys dji phantom 3, playstation logotipas, quadcopt, 3 phantom, kamuolio dji phantom 3 se, atn, 9450.

Savybės:

3 1. Automobilinis Įkroviklis, Specialiai skirtas baterijas & siųstuvas DJI Phantom 3 serijos drone, Krauti Phantom 4 Protingas Skrydžio Baterija ir nuotolinio valdymo per Automobilio Cigarečių Degiklio Uosto, Galima Krauti 2 Akumuliatorius ir nuotolinis valdymas vienu metu.

Techniniai duomenys:

Įėjimas::12-16V 10A

DC Išėjimas: 17.4 V 6.6 A, 115W

Pilna apsauga: Daugiau nei įtampos, nei srovės, nei mokesčio, nei šildymo, nei krovinių perkrovimo, trumpo jungimo apsauga

Krovimo trukmė: viena baterija apie 70 minučių, 2 baterijos, apie 100 minučių

Kabelio ilgis:36 cm

Spalva: Juoda

Suderinamas su : DJI Phantom 3 Professional " / Advanced/ Standartinis /3 SE

Pakavimo Kiekis:

1 x DJI Phantom 3 serijos greitai, automobilinis įkroviklis

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba : baterijos ir siųstuvas nėra įtrauktos

PRISTATYMAS

Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė /tikslus adresas /teisingą pašto kodą ir telefono nr.Fp jums reikia pakeisti laivybos informacijos,prašome palikti mums pranešimą per 6 valandas po Apmokėjimo.Užsakymų paprastai išsiunčiami per 1-2 darbo dienas (dažniausiai per 24 valandos) per pristatymo būdą pasirinksite užsakymo.Tai bus 7 iki 60 dienų pristatyti .Po to, kai jis išsiunčiamas,faktinį tranzito laikas skiriasi.Pašto tranzito laikas nurodyta pirmiau, yra geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.Elementai bus pristatyti 7 iki 45 darbo dienų.Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.Prašome pasirinkti, kai kurių vietinių pardavėjų.jei negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė.Kai perkate,prašome DONT palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 60 dienų.Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

GRĄŽINIMAS IR GARANTIJOS

Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija.Nereikia padengti daiktai, kurie buvo išnaudojami.sudegė ir sugadinta bet kokia forma.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Pranešimu, jei negavote prekės per 60 dienų.Mes tai patikrinti su post office ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.Mažai tikėtinu atveju, kad jūsų produktas yra sugedęs, bet kokiu atveju,jūs turėtumėte susisiekti su mumis artimiausiu metu ir tada ją grąžinti per 7 Dienas nuo gavimo.Pašto ir pakavimo mokestis NEBUS grąžinamas.Mes negali būti atsakinga už prekių pristatymo ar draudimo mokesčiai, patirtas grąžinant prekę atgal į jav.Jei jūs prekės grąžinimo, įsigytų iš mūsų.ji turi būti grąžinti į Gamyklą Būklės.Tai apima pakuotės,įdėklai, instrukcijas ir kt.Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums tvarkyti savo grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI IR SUSISIEKITE SU MUMIS

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo.Ir mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Jei turite kokių nors klausimų ,prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas(darbo dieną),prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai