Vieno Rago Priekalo 66Lbs Lieto Plieno Kalvio Priekalas Kalvė Įrankiai ir Įranga, Priekalas, Tvirtas, Apvalus Ragų Kalvis Juvelyrų, Metalai

Vieno Rago Priekalo 66Lbs Lieto Plieno Kalvio Priekalas Kalvė Įrankiai ir Įranga, Priekalas, Tvirtas, Apvalus Ragų Kalvis Juvelyrų, Metalai

w93122

Nauja

Yra sandėlyje

€126.65 €101.32
Vnt.

Žymos: dt rc valtis, dekoro metalo, oro ragų, Nerūdijančio Plieno, įrankis seminaras, PRIEKALAS, kilimų turas, Kilimas, sodinamoji forge, kalvio priekalas.

66 LB Kalvio Priekalas Plieno Priekalo 30kg Kietas Termiškai Apdoroti Turas Ragų Metalo Darbai

Šis plienas priekalo yra vienas turas ragų ir vienas butas.Suapvalinti ragų sklandžiai lenkimo ir formavimas, hardy skylę priedai, skylių pramušimo ir lenkimo.Puikiai tinka metalo-šaltkalvių, kniedėmis, tiesinimo, štampavimas ir metalo formavimo, idealiai tinka bet parankinis ar mėgėjų.

Savybės Ir Informacija:

【Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS 66LBS】- Tai priekalas pagaminti iš drop-kalimo, aukštos kokybės plieno aukšto kietumo, maksimalus stiprumas ir ilgaamžiškumas.Jis atlaiko sunkiųjų pučia. 【FUNKCINĖS STRUKTŪROS】- Turas ragų ir butas ragų.Suapvalinti ragų sklandžiai lenkimo ir formavimas, hardy skylę priedai, skylių pramušimo ir lenkimo.Kieto pagrindo išlaiko tvirtas. 【PAVIRŠIAUS APDOROJIMO】- Visiškai poliruoto paviršiaus plotą, per aušinimas gydymas, purškimo dangos veiksmingai mažina oksidacijos reakcijos. 【DIDELIS WOKING PLOTAS】- Tai kalvis kalvė ateina su comforatble ir platus darbo paviršiaus, suteikiant didelė darbo zona.Sveria 66 svarų (30 kg), priekalo gali būti lengvai transportuojami. 【PLATUS】- Tai priekalo yra puikus metalo-šaltkalvių, kniedėmis, tiesinimo, štampavimas ir metalo formavimo, idealiai tinka bet parankinis ar mėgėjų.Pastaba: Mūsų plieno priekalo gavo dviejų rūšių spalvų(mėlynos arba juodos)mūsų sandėlyje,mes laivas jį atsitiktinai.

Kaltinės Plieninės Konstrukcijos

Pagamintas iš drop-kalimo, aukštos kokybės plieno maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Atlaiko sunkiųjų pučia.

Hardy Skylę & Ragų

Suapvalinti ragų sklandžiai lenkimo ir formavimas, square & turas hardy skylę priedai, skylių pramušimo ir lenkimo.

Paviršiaus Apdorojimas

Visiškai poliruoto paviršiaus plotą, per aušinimas gydymas, puiki apdaila ir apsaugos dažai, atsparūs korozijai ir rusk.

Kietas Ir Stabilus Dizainas

Sveria 66 svarų (30 kg), kietos konstrukcijos arkos bazę.Turi puikų balansą ir saugo tvirtas.

Didelis Stalviršio

Šio metalo kalvė ateina su comforatble ir platus darbo vietos paviršius, suteikia žmonėms didelė darbo erdvę susidoroti su metalo darbai.

Įvairių Programos

Tai priekalo yra puikus metalo-šaltkalvių, kniedėmis, tiesinimo, štampavimas ir metalo formavimo,idealiai tinka bet parankinis ar mėgėjų.Idealiai tinka metalinių darbuotojų ir smiths bet metalo parduotuvę ir didžiosios kniedėmis, tiesinimo, štampavimas ir metalo formavimo.Tai yra geras vidurio dydžio priekalo daugeliui mažų ir vidutinio dydžio darbo Vietų.

Specifikacijos

Rockwell kietumo: 2" / 52 mm Hardy skylė: 20mmx20mm Apvali skylė: 20 mm Paviršiaus Apdorojimas: Termiškai apdoroti Poliruotas paviršius: 160mmx120mm Bendras Ilgis: 515mm Bazė: 195mmx160mm Spalva: Mėlyna arba juoda

Pakuotės Turinys

1 X Lentelės Viršuje Parduotuvė Turas Ragų Priekalas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai