Karšto YN-2 Pak 25 Pėdų Vyrų Speakon, kad Speakon Kabeliai, Profesinės 12 Gauge AWG o Laido DJ Garsiakalbio Kabelis Viela su Twist Lock

Karšto YN-2 Pak 25 Pėdų Vyrų Speakon, kad Speakon Kabeliai, Profesinės 12 Gauge AWG o Laido DJ Garsiakalbio Kabelis Viela su Twist Lock

w32751

Nauja

Yra sandėlyje

€18.54 €15.95
Vnt.

Žymos: 12v maitinimo suppli, 24 awg pin, speakon jungtis, profesionali garso, matic, pėdų 8900, dj mikšeris, pagimdė 12 gauge, antipop filtras, portabl garsiakalbis.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

PROFESINĖS KABELIAI: Į speakon garsiakalbio laidas pagamintas iš aukščiausios kokybės Medžiagos, todėl minkšti, lengvi, bet labai patvarus, labai ilgai.O laidas yra pagaminti su Iindustrial Klasės Statybos ir pristato premium atlikti be triukšmo, statinio, ar zvimbimas, jums bus niekada būti regreted pirkti, kad.

PUIKIAI tinka BET DIDELĖS GALIOS naudojimas: stereo kabelis funkcijų, juoda ir mėlyna spalvos male jungtis abiejuose galuose su spyruokliniai užrakto atleidimo skląsčiai.Tikslus ir patikimas twist lock latching sistema "Quick Lock", galinčios gabenti didelės srovės.Puikus didelės galios garsiakalbis taikymo etapas monitoriai, namų garsiakalbių ir žemų dažnių, ir kt.

25 PĖDŲ. 12 GAUGE: 25 pėdų. 12 gauge speakon, kad speakon kabelis yra puikiai tinka tiek profesionaliems ir paprastų vartotojų.

PAGAMINTAS PASKUTINIS: Į speakon kabelis veikia gerai, kiekvieną kartą, kaip jei ji buvo pirmą kartą.Puikus dėvėjimosi - atsparus funkcija daro jis gali atlaikyti yra tugged, lipant ant, susukti, ištraukė, ir tempia.Su geros elastingumą ir tvirtumą, jie yra labai lanksti, ir ritė iki lengvai.

Produkto Savybės:

Iki 30 A rms dabartinis reitingas

Patikimi ir patvarūs, lengvai ir greitai surenkamas

Kabelio išvado 6 - 15 mm kabelio O. D.

Tikslus ir patikimas twist lock latching sistema "Quick Lock"

Stiklo sustiprinta medžiaga įterpti ir būsto, ilgalaikis ir patikimas

Patogi spyna dizainas paprastas valdymas

100% Brand New

Vielos Vėžės: 12 Gauge

Jungtis: Speakon, kad Speakon

Šilumos Išbandyti Vielos Striukė

12 American Wire Gauge (AWG)

Kiekis: 2 Vnt

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas + ABS

Kabelio ilgis: 7.5 m

Pakuotės Turinys:

2 * Stereo o Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai