Išmaniojo telefono, Kompiuterio Live Garso Korta Balso Keitiklis Prietaiso Garso Maišytuvas Built-in daug Garso Efektus Įrašymas

Išmaniojo telefono, Kompiuterio Live Garso Korta Balso Keitiklis Prietaiso Garso Maišytuvas Built-in daug Garso Efektus Įrašymas

w144904

Nauja

Yra sandėlyje

€42.20 €27.01
Vnt.

Žymos: plokštė iš lego, garso maišytuvas profesinės, 2 kanalų mikšeris, ammoon, usb garso plokštę, linux micro, avmatrix, dj mikšeris, stx garso plokštė, garso sugertis skydelio dizainas, hotone preamp.

Savybės:

Live garso korta tinklo transliacijos, muzikos įrašų, interneto dainavimas, žaidimas ir kt.Priima dual skaitmeninis signalų procesorius ir triukšmo mažinimo žetonų, siekiant suteikti jums su puikia garso kokybę.

Built-in įvairių įdomių garso efektai, ir kiekvienas garsas efektas gali sukurti skirtingą atmosferą ir sutrumpinti atstumą tarp jūsų ir jūsų draugų ar gerbėjų.

Kelis sąsajos leidžia prijungti garso kortą su išmaniųjų telefonų, kompiuterių, ausinių, mikrofono ir t.t., kad jūsų live transliacijos arba muzikos įrašymo daugiau profesionalų.

Palaiko wireless " BT " ryšį, galite prijungti garso kortą su savo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio per BT žaisti lydimas muzikos.Ir garso plokštė gali dirbti su dauguma bendrojo lavinimo live transliacijos programinės įrangos.

Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio baterijos ir kompaktiškas dizainas, jums gali atlikti garso plokštė aplink kelionės metu; Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės vieną garso efektai, lengva ir sparti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas

Maitinimo šaltinis: vidinė įkraunama ličio baterija

Prekės Dydis: 17.5 * 11 * 1.8 cm/ 6.9 * 4.3 * 0.7 į

Prekės Svoris: 455g/ 16oz

Pakuotės Dydis: 21.5 * 17.5 * 4.5 cm/ 8.5 * 6.9 * 1.8 į

Pakuotės Svoris: 690g/ 24.3 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Garso Plokštė

2 * Garso Kabeliai

1 * USB Įkrovimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadove " (Anglų K.)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai