Naujas "europa 2020" Apsinešęs Priekinio stiklo apsauginės ausinės Mikrofonas priekinio Stiklo, Vėjo Padengti Individualų Pop Filtras Blue Snowball iCE Mic Priedai

Naujas "europa 2020" Apsinešęs Priekinio stiklo apsauginės ausinės Mikrofonas priekinio Stiklo, Vėjo Padengti Individualų Pop Filtras Blue Snowball iCE Mic Priedai

w145538

Nauja

Yra sandėlyje

€6.69 €5.75
Vnt.

Žymos: mėlyna putinas micro, mėlyna putinas black ice, pop filtras mikrofonas podmic, nb35, dj mic, comica lavalier microphone, jts, blue snowball ice box, didelis apsauginės ausinės pedalas, animacinių filmų maudymosi kostiumėlį.

Kulka Taškų:

1、Apsaugoti Savo Mic: priekinio stiklo apsauginės ausinės yra skirtos Blue Snowball iCE Black Mikrofonas.

2、Visiškai Padengti: mic padengti stora, tinka ir leidžia visi laidai ir priedai (Blue snowball stovėti mount / boom arm arba Mėlyna Putinas USB laidas kabelis), kad tilptų.Ir dangtelį galima išvengti dulkių ir seilių, patekti į jį.Ir padengti gali būti naudojami ne tik kaip pakeisti į pop filtras, bet geriau nei pop filtras, kuris neleidžia blokuoti viskas prieš jus.

3、Sumažina Triukšmą ir Atmosfera: pūkuotas priekinio stiklo gali būti nemokšiškai.Bet pūkuotas modeliai yra tylus, jei jūs pasiimti diktofoną, arba dirbti, tai jokiu būdu su dangteliu.Jis gali apsaugoti apjuodinti, dulkių, šiukšlių, žiedadulkių, krenta ant paviršiaus mic ir laikykite mikrofoną geros būklės.

4、Masto Programos: mic padengti gali pagerinti garso kokybę, "Skype", už Tampyti, dėl "FaceTime".Ir dangtis yra geras pasirinkimas vokalas, muzikos instrumentai, transliacijas, voiceovers, interviu, atsiliepimas į skambučius.

5、Pagerinti Garso Kokybė: mic padengti gali veiksmingai sumažinti lauko vėjo triukšmo, popping, ir kiti triukšmo pagerinti savo garso kokybė bus daugiau aišku.Ji fantastišką darbą panaikinti pasirodo ir baltas triukšmas, mano Putinas iš visų kampų.

Savybės:

Dirbtiniais mink vėjo kailio gaubtas.

Tinkama medžiaga, skirta apsaugančioms vėjo keliamą triukšmą ir oro srautas garso efektai.

Ji gali efektyviai sumažinti triukšmą trikdžių, pvz., vėjo, triukšmo.

Gali užfiksuoti subtilius garsus ir skydas nereikalingų garsų.

Užtikrinti aiškią įrašymo ir geresnę garso perdavimo kokybę.

Galima puikiai perteikti jūsų nuostabų balsą.

Sukurta vėjo triukšmo mažinimas per lauko ar atšiaurių aplinkos įrašymo.

Labai pagerinti garso kokybę stiprus vėjas įrašymo ir live transliacijos aplinkoje.

Apsaugoti savo mikrofoną, nuo seilių ir dulkių.

Mūsų Mikrofonas Furry Priekinio stiklo apsauginės ausinės tinka Mėlyna Putinas USB Mikrofonas.

Siekiama sumažinti nemalonių vėjo, kvėpavimas & popping triukšmo ir išlaikyti to paties lygio garso kokybė, tuo pačiu metu.Putų daro fantastišką darbą panaikinti pasirodo ir baltas triukšmas dėl mano mic iš visų kampų.

Lengva įdiegti, pašalinti ir švarus.Apsaugo jūsų mic nuo seilių ir dulkių žalą.Fiksuoja subtilūs tonai, o blokavimas iš kitos triukšmo.

Geras kompiuteris, mikrofonas, reikia geriausi Mėlyna Putinas Priedai.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Naudojimas: pritaikyti Mėlyna putinas Studija mikrofonas

Pakavimo Sąrašas:

1 x Furry Priekinio stiklo apsauginės ausinės

Pastaba:

Mic Blue Snowball nėra įtrauktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai