Dviračių Siurblys 120 PSI Mini Bike Siurblys su Sulankstomos Rankenos Pėdos Padas Presta ir Schrader Vožtuvas Rankinio Keitimas

Dviračių Siurblys 120 PSI Mini Bike Siurblys su Sulankstomos Rankenos Pėdos Padas Presta ir Schrader Vožtuvas Rankinio Keitimas

w26396

Nauja

Yra sandėlyje

€14.08 €7.89
Vnt.

Žymos: 24 klavišą 1, titano, 12v pasukimo šviesos, afrikos vyras audinys, 23 mm anglies šepetėlių, 24v šviesos indikatorių, 1 3 lėlė 60cm bjd, 23a greitas pristatymas, a88 drone lipdukas, 1 3 mergaitės kūno bjd.

Mini Bike Siurblys yra galingas, lengvas dviratis siurblys,jums reikia lengvai remontuoti butą padangų ir gauti atgal kelyje greitai.

Ypatumai: Aliuminio lydinio kėbulo ir aukštos temperatūros žarna ir praktiška. 120 VSI, aukšto slėgio siurblys,lengva remontuoti butą padangų.Suderinama tiek Presta ir Schrader vožtuvą rankiniu keičiasi.Sulankstomos rankenos,sulankstomas koja trinkelėmis ir užfiksuokite svirtelę,leidžia pripūsti padangas be vargo.Su groove dizainas,lengva laikyti žarną į gera organizacija.Įrengtas, su tvirtinimo laikiklis,a užtrauktuku dirželis ir dvi fiksuotas dirželiai,galite pritvirtinti prie siurblio į savo dviratį.

Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio lydinio,plastiko Slėgio Talpa: 120PSI Dydis: 31*3cm/12.2*1.2 Svoris: Apytiksl. 196.1 g/6.9 oz Vožtuvas: Presta,Schrader Vožtuvo keitimas automatiškai Pakuotės Svoris: Apytiksl. 294.3 g/10.4 oz

Paketų Sąrašo: 1* Siurbliai * 1* Montavimo Laikiklis 1* Fastener Tape 2* Varžtai 2* Plastikiniai Fiksuotojo Dirželiai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai