300 PSI Mini Dviračių Siurblys Aukšto Slėgio Šoko Siurblys MTB Presta ir Schrader Vožtuvas

300 PSI Mini Dviračių Siurblys Aukšto Slėgio Šoko Siurblys MTB Presta ir Schrader Vožtuvas

w126293

Nauja

Yra sandėlyje

€16.17 €10.83
Vnt.

Žymos: šoko siurblys 400, 20 vsi, disc digital siurblys, manta5, vsi 30, adapteris schrader, topeak skaitmeninis šoko siurblys, 30 PSI, 26 varantys, vamzdynų aukšto slėgio siurblys.

Šis 300 PSI Mini Bike Siurblys yra daugiafunkcinis lengvas dviratis siurblys su ergonomiška, galite išpūsti be vargo ir gauti atgal kelyje greitai.

Savybės: Pagaminti iš premium aliuminio lydinio medžiagos, patvarus ir praktinę. 300 PSI dviratį siurblys,lengvai traukti ir stumti oro svirties remonto plokščia padanga.Daugiafunkcinis siurblys taip pat gali išpūsti dėl šakės ir galinis spension daugelyje situacijų.Suderinama tiek Presta ir Schrade vožtuvas.Ji gali būti konvertuojami tiesiogiai, be jokių adapterių.Kompaktiško dydžio, lengva nešiotis,įrengta konsolė ir užtrauktuku dirželis,galite pritvirtinti prie siurblio į savo dviratį.Ateina su kamuoliu adata išpūsti sporto kamuolius, tokių kaip krepšinio, futbolo ir regbio.

Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys, Dydis: 18*7*3cm/7.1*2.8*1.2 Pakuotėje svoris: Apytiksl.98g/3.5 oz

Paketų Sąrašo: 1* Siurbliai * 1* Montavimo Laikiklis 1* Kamuolys Adata 1* Fastener Tape 2* Varžtai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai