Mini Oro Kompresorius Padangų Pripūtimo Nešiojamas Skaitmeninis Automobilių, Dviračių Siurblys 2000mAh Powerbank Įkrovimo Dviračių Padangos Oro Siurblys su LED Lempos

Mini Oro Kompresorius Padangų Pripūtimo Nešiojamas Skaitmeninis Automobilių, Dviračių Siurblys 2000mAh Powerbank Įkrovimo Dviračių Padangos Oro Siurblys su LED Lempos

w64301

Nauja

Yra sandėlyje

€43.95 €35.16
Vnt.

Žymos: bankas galia, lempa powerbank, katė pet vežimėlis, orico nešiojamų powerbank, baterija belaidžio powerbank, powerbank, peršokti starteris, oro akvariumas siurblio, plūduras pripūtimo, oro automobilių siurblys.

Ypatybė:

1. Belaidžio ir nešiojamieji: belaidis dizainas ir kompaktiškas mini dydžio, kad oro siurblys lengva nešiotis ir gali būti valdomas viena ranka.Oro siurblys yra paruoštas tik 4 etapai, ir LCD ekranas rodo oro slėgį.

2. Greitai, automatinis infliacija: elektros infliacija siurblys su 4 perjungiamos slėgio vienetų (PSI, BARAS, KPA, KG /CM2), todėl galite nustatyti, padangų slėgio, kaip reikia, ir tada, kai nustatyti padangų slėgis pasiekiamas, kompresorius, ar Tai yra automatiškai uždaromos, vengti per infliacija.Maksimalus slėgis yra apie 150 PSI.

3. Didelės talpos akumuliatorius: Šis nešiojamas oro siurblys yra įrengtas 2000mAh ličio-jonų baterija, kurią galima įkrauti per prietaisas su USB jungtimi.Oro siurblys taip pat gali būti naudojama kaip maitinimo bankas, kuris yra geras avarinės pasirinkimas mobiliųjų telefonų ir kitų įrenginių.

4. Nešiojamų daugiafunkcinis padangų siurblys: nešiojamų siurblys gali būti naudojamas produktų, kurie turi būti pripūstos, pavyzdžiui, dviračių, motociklų, automobilių, kamuoliukus arba plaukimas žiedai.Su LED žibintai, padedant integruota ličio-jonų baterija, siurblys taip pat gali būti naudojamas kaip avarinis apšvietimas tamsoje.

Priminimas: oro siurblys yra įrengtas 2000mAh akumuliatorius, USB kabelis, automobilinis kabelis, 1 oro vamzdžių ir 4 oro purkštukų, tinka įvairių programų.Įkrovimo laikas yra maždaug 2 valandos.Prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudojimą, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Specifikacija:

Modelis: PM101

Darbinė srovė: 1-5A

Baterijos talpa: 2000 mA/12.4 V

Įkrovimo būdas: USB

Įkrovimo laikas: apie 2 val.

Darbo temperatūra: -20℃-70℃

Gaminio dydis: 60*40*260mm

Produkto grynasis svoris: 461g

Pripūtimo slėgis: 150PSI (maksimalus)

Slėgio įrenginys: PSI, BARAS, KPA, Kg /cm2

Multi-purpose sukurta jūsų gyvenimą:

Automobilių/VISUREIGIS/RV padangos

Dviračio/motociklo padangos

Sporto Įranga

Už pripučiami žaislai

Pastaba: Netaikoma sunkvežimių, autobusų, gyvenamieji automobiliai, kemperiai, ir sunkvežimius.

Komplektą Sudaro:

1*elektrinis oro siurblys

1*USB įkrovimo kabelis

1*automobilinis laidas

1*Instrukcija

1*Pripučiami vamzdis

4*Oro antgalis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai