UiiSii BA-T8 HiFi Ausinės Ausinių Dual Dynamaic Muzikos In-Ear Ausinių Triukšmo Panaikinimo Laidinio su Mic "iPhone" Xiaomi "Android"

UiiSii BA-T8 HiFi Ausinės Ausinių Dual Dynamaic Muzikos In-Ear Ausinių Triukšmo Panaikinimo Laidinio su Mic "iPhone" Xiaomi "Android"

w15854

Nauja

Yra sandėlyje

€21.10
Vnt.

Žymos: 6g1, ausinės už garbę belaidžio 10, fh5 fiio, kinera, fiio ausinių, įveikti, tsw, amazifit, earphon, legenda zelda nfc korteles.

UiiSii BA-T8 HiFi Ausinės Ausinių Dual Dynamaic Muzikos In-Ear Ausinių Triukšmo Panaikinimo Laidinio su Mic "iPhone" Xiaomi "Android"

Descriptons:

1. Prabanga fortepijonas korpuso bei apsaugo ausines būti tvirtos, ir taip pat suteikia jums elegantiškas, aukštos klasės ir ryškus stilius.

2. Dual Dynamaic Ratai .

3. Aukštos kokybės garsiakalbis užtikrina originalus HD garso, su galingu žemų dažnių ir aiškų aukštų dažnių.

4. Aukštos klasės nosie mažinimo technologija leidžia jums mėgautis savo laiką klausyti muzikos ir padaryti paskambinę laisvai.

5. Nesijaudinkite apie compatiblity.DT200 BA-T8 yra dailiai suderinama su visais Andriod ir " IOS " telefonų ir kitų garso prietaisų, tokių kaip planšetiniai kompiuteriai, kompiuteris, kompiuterio, mp3 mp4 mp5 player, ir tt.

Parametrai: 1. Prekės & Modelis: UIISII BA-T8 2. Tipas: Laidinė In-ear "Hi-Fi" Ausinės 3. Varža: 16 Ω 4. Jautrumas: 108±3dB 5. Dažnių diapazonas: 20-40000HZ 6. Kištuko Pin: 3.5 mm 7. Garsiakalbio dydis: 6 mm, 8. Kabelio ilgis: 120cm 9. Spalva: Aukso, Juoda 10. Sertifikavimo: su CE, FC, ROHS Sertifikavimo 11.Keitiklio Principas: Dual Dynamaic Ratai.

Pakuotės Turinys:

1 x UiiSii BA-T8

6 x Porų Silikono Ausinių (S, L dydžio) Apie UiiSii prekės

UiISii yra garsinis prekės ženklas, kurios dėmesys sutelkiamas į mokslinius tyrimus ir plėtrą ir dizaino multi-unit rankų įrangos produktų.Su profesinės ir gilių mokslinių tyrimų ir technologijų plėtros ir griežtai nustatymo sistema, UiISii aktyviai pasisako už originalaus dizaino, gauna daug akustinių tyrimų rezultatus ir dizaino patentų, ir yra įsipareigojusi teikti aukštos kokybės muzika, muzikos mėgėjams.UiISii yra išdėstyti taip, kaip prekės ženklas, daugelio ląstelių ausines, kurios, kaip rodo pavadinimas, sudaro kelis vienetus.Dėl ausinių, tai reiškia, kad keli garsiakalbiai, kelis garsiakalbius ir kelis garso efektai.Skirtingų garsiakalbių derinys, sukurti įvairių tipų ausines, patenkinti įvairių lengvatų iš minios, yra mūsų visada laikytis koncepcija, mokslinių tyrimų ir plėtros projektavimo .

Prekės globalizacija

UiISii turi tvirtas nepriklausomų tyrimų ir plėtros, koncentracija, ir turi daugiau nei 100 išvaizda patentus su nepriklausoma intelektinės nuosavybės teises.Jis buvo patvirtintas "apple" Pfi 2016 m. ir nacionalinė aukštųjų technologijų įmonė 2017 m. Dauguma produktų yra sertifikuoti pagal " SONY hi-res (didelės raiškos garso standartą sertifikavimas).Mes turime pagrindines technines komanda aktyviai inovacijas, taip pat rinkodaros komanda su didele patirtimi prekės eksploatavimo ir terminalo pardavimo valdymo, kuris padėjo tvirtą pagrindą tvariai ir sveiką plėtrą, įmonės ir prekės ženklo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai