Originalus Huawei Honor AM175 Ausinės Dinaminis Subalansuotą Armatūra Dual Vienetas Ausinės su Mikrofonu In-Ear Ausinės

Originalus Huawei Honor AM175 Ausinės Dinaminis Subalansuotą Armatūra Dual Vienetas Ausinės su Mikrofonu In-Ear Ausinės

w80401

Nauja

Yra sandėlyje

€23.63
Vnt.

Žymos: house md plakatas, "bluetooth" ausinės belaidžio ps4, I70, att telefonai, garbė, laisvų rankų įranga miniso, z telefonai, baterija huawei y511, earphon, headphon.

Originalus Huawei Honor AM175 Ausinės Dinaminis Subalansuotą Armatūra Dual Vienetas Ausinės su Mikrofonu In-Ear Ausinės

Prašome atkreipti dėmesį: yra 2 versijos AM175 laisvų rankų įranga: garbės versiją ir H UAWEI versija .garbės versija turi garbės ženklas funkcijos klavišą ir jungties kištuką; "HUAWEI" versija turi HUAWEI logotipas ant funkcinį klavišą ir jungties kištuką.Išskyrus, kad, kitos specifikacijos yra tokios pačios, mes atsiųsime atsitiktine versija.garbės versija HUAWEI versija Funkcijos: Universalus 3,5 mm dinamiškas ir subalansuotą armatūra dual vienetas in-ear ausines.Graži ir gera garso kokybės ausinės.Vielos mikrofonas, aišku, pokalbio kokybę, priimti vienašališkai dizaino ir uždaryti į veidą, lengviau kontroliuoti.Makaronai vielos projektą, kaip bulletproof medžiagų, turi stiprią kietumas, efektyviai išplėsti paslaugų gyvenimą.Netoli pabaigos iš TPE medžiagos, ausų, odos saugi.Patrauklus dizainas, jūs galite jaustis patogiai ir mados, kai jūs nešioti jį.Specifikacijos: Tipas: Hibridiniai In-ear Ausinės Gamintojas: Huawei honor Modelis: AM175 Laido medžiaga: TPE Spalva: Pilka, Balta, rožinė Aukso (Pasirinktinai); Jautrumas: 101+/-3dB Varža: 16ohm+/-10% Nominali galia: 5mW Laidinio kontrolė: Taip Prijunkite tipas: 3,5 mm aukso padengtą Kabelio ilgis: 1.2 m, Tinka: visoms 3,5 mm jungties Android/iOS ar android išmaniuosius telefonus Kūno svoris: Apytiksl. 16g / 0.6 oz Pakuotės dydis: Apytiksl.11 * 10 * 3.5 cm / 4.3 * 3.9 * 1.4 Pakuotėje svoris: Apytiksl.94g / 3.3 oz PASTABA: 1. Dalys "Android" arba " iOS "mobiliajame telefone negali veikti tūrio"+" "-" funkciją. 2. Gali būti Nežymus atspalvis skiriasi tikrasis produktas ir nuotraukos dėl apšvietimo, fotografavimo kampas ir konfigūracija ekrane.Mes stengiamės siųsti produktą su iliustruotas spalva, kaip įmanoma.Paketų Sąrašo: 1 * Huawei honor AM175 Ausinės 2 * Pora Earcap Huawei Honor AM175 Dinamiškas ir Subalansuotą Armatūra Dual Vienetas In-Ear Ausinės 50° Ausinių, Ergonomiškas Dizainas triukšmo mažinimo Standartinis 3.5 mm Kištukas paauksuotas sąsaja, anti-rust, high fidelity.Su trumpais circiut apsaugos, daugiau saugumo Su Knowles Subalansuotą Armatūra Vienetas Didesnis jautrumas, mažesnės varžos ir daugiau atsako, kad silpnas signalas.Taigi ji gali suteikti daugiau informacijos muzika. 10mm Dymamic Vienetas Didesnio skersmens vienetas, bosas yra puikus Butas Kabelis Dizainas Naudoti aukštos kokybės, TPE, anti-susivėlęs, patvaresni ir kietumas, ilgas tarnavimo laikas yra Didelio grynumo varis, aukštu elektros laidumu Built-in Fizinio Dažnio Skyriaus, Dalija didelės ir mažos Silikono ausinių patarimai, minkštas ir patogus Mados išvaizdą Išskirtinį kūrinys suteikia vizualinį malonumą Tai puikus in ear ausinės su dinaminiu blokas žemus ir subalansuotą armatūra HF Paramos Vertus-Nemokamai Kalbėti Su mikrofonu, dainų perjungimas, garso reguliavimas

Paketas "HUAWEI" versija:

Apie Muitų Mokesčių ir Muito norma: * kaina neįeina muito. * Importo muitai ir mokesčiai, yra pirkėjo atsakomybė.Apie Vežimą: * Paprastai, mes išsiųsti paketą, per www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas. * Jūs galite patikrinti šią nuorodą: http://activities.www.poligon-1.lt/www.poligon-1.lt_shipping.php Grąžinimo & Repalcement & Garantija: * Prašome mums pranešti per 3 dienas, su aiškiomis nuotraukomis ar vaizdo įrašą, jei norite gauti prekes su problema. * Kai jums nuspręsti, grąžinti prekes, prašome jį originalus conition, ir siųsti EMS arba užsiregistruoti Paštu pakeisti arba grąžinti pinigus ir leiskite mums žinoti sekimo numerį. * Mes pasirūpinsime, pakeitimo arba precess grąžinti jums kuo mes patvirtiname, grąžintą siuntą.Spalvų *Mūsų interneto svetainėje pristato produktą, daiktai yra arčiau realaus spalva, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikra spalva.Atsiliepimai * Prašome susisiekti su mumis prieš neigiamą peržiūros ir ginčų. 100% atsakymo per 24 valandas (darbo dienos metu) * Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai