Verhux P10 Ausinės Ausinės 3,5 mm Hifi Triukšmo Atšaukiu Stereo Bass Ausinės su Mikrofonu mobiliuosius telefonus, Muzikos ausies telefono

Verhux P10 Ausinės Ausinės 3,5 mm Hifi Triukšmo Atšaukiu Stereo Bass Ausinės su Mikrofonu mobiliuosius telefonus, Muzikos ausies telefono

w180445

Nauja

Yra sandėlyje

€5.06
Vnt.

Žymos: rankovės ausinių, bluetooh ausinių "pasidaryk pats", šalmas rgb, bluetooh ausinių aukštas, žaidimas laisvų rankų įranga, huhd, 5 atveju, stereo, žaidimas belaidžių ausinių, earphon, 53mm vairuotojas.

Apie siuntą:

1. Gerbiami pirkėjas, Prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime produktai, adresą, kurį paliko mums, ačiū.

2. Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti produktų 60 dienų, ir prašome pateikti mums keletą dienų turi patikrinti, negavusieji paketą ir priežastis.Jei tai yra mūsų problema, mes jums gerą sprendimą.

Apie Mokėjimą:

1. Priimame mokėjimo būdą, kad platforma siūlo

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

3. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Apie Grąžinimas:

1. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

2. Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba su tinkama pakuotė

4. Kai gauna elementus, mes grąžinsime jums nedelsiant.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti gerą pašarų atgal į mus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums. '

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą.Mes suprantame susirūpinimą ir nepasitenkinimą, kurie jums gali turėti, ir padarysime viską, kad problemoms spręsti.

Kita:

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Visi el. laiškai bus atsakyti per 24 valandas, jei jūs ne gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai siųsti jūsų pranešimą, ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mums rūpi mūsų klientų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū!

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai