Universalus!! SC1-GSM 110V-220V UK/AU/ES Prijunkite Telefoną Telefonas PDA GSM RC Nuotolinio valdiklio Maitinimo Lizdas Smart Switch

Universalus!! SC1-GSM 110V-220V UK/AU/ES Prijunkite Telefoną Telefonas PDA GSM RC Nuotolinio valdiklio Maitinimo Lizdas Smart Switch

w156227

Nauja

Yra sandėlyje

€24.48
Vnt.

Žymos: gsm maitinimo jungiklis, smart gsm lizdai, smart wifi, lizdai, gsm smart lizdą, zeegbe smart lizdai, lizdas protingas gsm, gsm lizdas, broadlink smart switch, digma smart lizdai, broadlink sc1.

Universalus!!SC1-GSM 110V-220V UK/AU/ES Prijunkite Telefoną Telefonas PDA GSM RC Nuotolinio valdiklio Maitinimo Lizdas Smart Switch

Savybės:

Mobiliųjų telefonų Telefonas PDA GSM RC Nuotolinio valdiklio Maitinimo Lizdas Smart Switch Naujas

Jūs galite kontroliuoti GSM pereiti per žiedus ar trumpąsias žinutes.

Ji gali kontroliuoti vandens šildytuvai, elektros varikliai, elektriniai durų, žibintai, ryžiai, viryklių ir kitų prietaisų.

Ar jūs \ 're kelyje arba biure, lengvas, ir žemų kaštų kontrolės nuotolinio valdymo prietaisai.

Belaidis nuotolinio vandens siurblys.

Kontrolės ryžių viryklė biure.

Belaidžio kontrolės apšvietimas, ventiliatorius.

Belaidžio kontrolės galios, garso ir kita įranga.

Šėrimo šeimos augintinio per GSM jungiklis.

Kitų namų ūkio ar pramonės valdymo programos.

Techniniai duomenys:

Vardinė įtampa: 110V-220V

Nominali srovė: 10A

Nominalus dažnis: 50Hz

Nominali Galia: 2000W

Būdinga galia ≤ 0.2 W

Prekės dydis: 100mm x 65mm x 52mm

Grynasis svoris: Apie 150g

Prekybos

1. Įsitikinkite ar prekės (- ių) norite, kad būtų teisingas (- ai) jums reikia, ir mes rekomenduojame, kad klientas draugais pre-susisiekite su mumis apie atitinkamą klausimą, jei nesate tikri, kad būtų išvengta galimų papildomų atliekų sukelia netinkamas pasirinkimas.

2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų, NĖRA įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai ir Muitinės klirensas yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti su savo vietos Muitinės prieš perkant.

(PASTABA iš anksto: Jei gerbiamas klientas nereiškia, atlikti Muitinės formalumus, pareiga, visų atitinkamų nuostolių bus kliento pareigos; kai reikia, mes, kaip atsakinga pardavėjas turi pateikti visus esminius dokumentus, padėti užbaigti Muitinės procedūras, pagal mūsų galimybes.)

Mokėjimo

1. Mes priimame tiesioginius kad mokėjimo www.poligon-1.lt pati.

2. Urmu užsakymus gali būti priimtas.Produktai yra visada pilnas sandėlyje, arba gali būti pritaikytos konkrečiam poreikiui po bendravimo

Pristatymas

1. Jūsų prekės (- ių) bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas po užsakymo apmokėjimo, buvo sėkmingai patikrinta dėl www.poligon-1.lt platforma.

2. Tam, kad mums turi pardavėjas apsaugos, mes tik laivas adresas įrodyta, kad dėl www.poligon-1.lt pati.Mes neturime laivų kitų adresas prašoma el. paštu arba www.poligon-1.lt pranešimą.

3. Mes pack jūsų prekės (- ių), kruopščiai ir saugiai, siekiant išvengti bet kokios žalos per perduoda; kiekvienos pakuotės turi savo stebėjimo Nr. kuri bus teikiama www.poligon-1.lt platforma.

4. Mes teikiame įvairių laivybos galimybių klientams viduje punktas nuorodą.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu.

Pirkėjai turi pack grąžinti prekę saugiai; Atkreipkite dėmesį, kad jūsų originalaus laivybos išlaidų nebus grąžinami.

Apie Mus

Mes visada siekiama suteikti jums su gražus produktus ir paslaugas, kaip gražus, kaip mes galime.Taigi, jei jums susitikti su bet kokia problema ar reikalavimą, nedelskite ir kreipkitės į mus!

Mes visada čia, tiesiog laukia jūsų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai