Skatinimo 12pieces WiFi ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis Broadlink RM4 mini Oro kondicionavimo TV set-top Box Dirbti su Alexa

Skatinimo 12pieces WiFi ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis Broadlink RM4 mini Oro kondicionavimo TV set-top Box Dirbti su Alexa

w173527

Nauja

Yra sandėlyje

€162.12
Vnt.

Žymos: sc1, broadlink pro rm4, "nvidia shield, broadlink mini rm4, namų smart, valdymo infraraudonųjų spindulių, broadlink rm4, ir akis, smart tv, broadlink smart switch.

Naujo produkto rekomendacija

nuotolinio per sieną RF nuotolinio valdymo kištukinis lizdas su nakties šviesos funkcija

RM4mini nuorodą mobiliojo telefono veiksmus:

WiFi ir SPINDULIŲ Nuotolinio valdymo pultelis Broadlink RM4mini Oro kondicionavimo TV set-top Box, Temperatūros ir Drėgmės Jutiklis HTS2 Dirbti su Alexa

Aprašymas: Tai yra naujausias atvykusių iš Broadlink ,RM4 mini.Kuris yra atnaujinta versija, iš RM3 mini.Šis Wifi IR nuotolinio valdymo tikslas-pažangios nuotolinio valdymo pultu IR prietaisų išmanųjį telefoną.

Prašome pamatyti čia

Gerbiami pirkėjas, jeigu jūs pastebėsite, kad produktą norite pirkti negalima pasirinkti, galite pasižymėti šią nuorodą, arba susisiekti su klientų aptarnavimo, ir klientų aptarnavimo suteiks jums priimtiną atsakymą.

Taip, yra nustatyti BestCon RM4C mini:

**BestCon yra prekės ženklo Broadlink. **BestCon RM4C mini negali būti naudojamas su HTS2, Broadlink RM4 mini gali būti naudojamas su HTS2 suprasti, temperatūros ir drėgmės jutikliai funkcija.Tai yra vienintelis skirtumas tarp Broadlink RM4 mini ir BestCon RM4C mini naudoti.

Jei jums reikia RM4 mini ir HTS2, galite pirkti RM4c mini ir HTS2 tiesiogiai, ir man bus atnaujinti RM4 mini ir HTS2 jums nemokamai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai